Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom néha úgy szexel hogy nem teszi be teljesen. Plusz ujjazás. Lehet ebből bajom?
Nagyon sokszor szinte mindig ugy csinálja hogy a hüvelyemben ki be húzgálja a f.rkát de szinte csak félig teszi be max, és kb 10-15 ilyen "lökés"után teszi csak be teljesen és ugy ad csak 2-3-at, aztán megint csak a hüvely"kimenetelében" mozog.
Megrsik hogy fél órás is egy menet
Nem sok idő mulva (pár perc)olyan kínzás érzésem lesz mintha szószerint erőszakolnának, nem fáj, de valamiért nem tudom elviselni de olyan szinten tulmegy a tűréshatáromon hogy le kell szállnom a farkárol, mintha orálisan szetetném inkább.
Ez mellett mikor ujjaz akkor meg fáj a hüvelyem egyik vagy másik oldala (nem felsérti ahuvelyfalat hanem az a "nyomóerő" ahogy "kínoz"
Haleszállok r a farkárol, vagyelhuzom magam mikor ujjaz, hiaba szólok pl ujjazásnál hogy tul erősen csinálja, Mindig hisztizik húzza a száját hogy leszálltam elhúztam magam es enyhén ideges is lesz.
Mindezek után nekem már alhasi fájdalmaim vannak. Folyásom nincs. Lehetek beteg ennyitől?(az orvosok rendszerint elküldenek elzavarnak kezelés nélkül, ha folyásom is van, az egyik orvos pl ráfogta arra hogy biztos belémment a párom (hiaba mondtam hogy nem)es az szerinte ejakulátum es elküldött az is.
Tehát kezelést nem kapok soha.
Es nem tudom az alhasi es hüvelyfali fájdalmak miatt nem e baj van mégis.
Úgy élem meg a barátommal a szexet nehavagy sokszor, mint egy erőszakot.
Mit csináljak ha viszont szólok, akkor meg ideges lesz hogy velem "semmit"nem lehet?
29 a pasikkal.ilyen tapasztalatim vannak, ráadásul kapcsolatokban.
A kerdés arrol szólt hogy lehet e ebből bajom a jelenlegi barátom miatt. Mert már önvédelem kezd nálam életbe lépni.
"Nem sz.rja le hogy mi a jo nekem"
Az egész kérdésed arról szól, hogy leszarja.
Nem sz.rja le hogy mi a jo nekem, mert amugymeg betegesen féltékeny, szinte kötelező azt mondanom hogy imádom vele, mert amugy ideges lesz.
És ez szerinted a te érzéseidről, a te gyönyörödről szól, vagy az ő egójáról?
A beteges féltékenység meg minden, csak nem a szeretet bizonyítéka.
De figyu te is érzed hogy ez szar úgy ahogy van.
Úgy látom egyik bántalmazó kapcsolatból esel a másikba, nem tudom hogy mire vezethető ez nálad vissza mert az nem derül ki. De ez nem normális, a saját érdekében lépj ki ebből, tarts egy nagy szünetet, és beszéld át ezeket a dolgokat egy szakemberrel. Hidd el ha nem ezeknek a férfiaknak a szemüvegen át nezned a világot látnád mennyire egészségtelen ez az egész kapcsolat. De nyilván elhitették veled az évek alatt hogy ez így normális azért szajkozod ezt. Holott ez minden csak nem normális.
Ez nem önértékelés amikor egy pasi pl akkor amikor abszolut nőietlen vagyok pl kopott pizsama vagy akarmi, akkor is akarja a szexet.
Nem engem akar olyankor, hanem a szexet szimplán.
Nem én értékelem le magam, hanem a férfiak a nőket
és még meg is ideológizálják azzal hogy én igy is szeretlek, ha kócos vagy meg a stb.
Nem. Hanem nem számít nekik maga a NŐ. Ahogy kinéz. Csak legyen szex.
Minden jo, ami él és mozog.
Nem találtam még soha olyat, akivel a kapcsolat és a szex IS mennyei lenne vagy legalább normálisan élhető.
A jelenlegi barátomban nagyon megbecsülöm hogy szeret bújik ölel, hű.stb. Mert ez is ritka.
En nem bízom már a következő es következő pasiban.
Csereberéltem már őket.
Ha muszáj akkor úgyis lesz más.
A pszichológusok meg nem tudnak semmit. Dumálnak csak ossze vissza a pénzért.
Amugy nem értem. Tegnap ugy csinálta ahogy akarom. Már kezdtem megijedni, hogy olvassa a gyk-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!