Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom néha úgy szexel hogy nem teszi be teljesen. Plusz ujjazás. Lehet ebből bajom?
Nagyon sokszor szinte mindig ugy csinálja hogy a hüvelyemben ki be húzgálja a f.rkát de szinte csak félig teszi be max, és kb 10-15 ilyen "lökés"után teszi csak be teljesen és ugy ad csak 2-3-at, aztán megint csak a hüvely"kimenetelében" mozog.
Megrsik hogy fél órás is egy menet
Nem sok idő mulva (pár perc)olyan kínzás érzésem lesz mintha szószerint erőszakolnának, nem fáj, de valamiért nem tudom elviselni de olyan szinten tulmegy a tűréshatáromon hogy le kell szállnom a farkárol, mintha orálisan szetetném inkább.
Ez mellett mikor ujjaz akkor meg fáj a hüvelyem egyik vagy másik oldala (nem felsérti ahuvelyfalat hanem az a "nyomóerő" ahogy "kínoz"
Haleszállok r a farkárol, vagyelhuzom magam mikor ujjaz, hiaba szólok pl ujjazásnál hogy tul erősen csinálja, Mindig hisztizik húzza a száját hogy leszálltam elhúztam magam es enyhén ideges is lesz.
Mindezek után nekem már alhasi fájdalmaim vannak. Folyásom nincs. Lehetek beteg ennyitől?(az orvosok rendszerint elküldenek elzavarnak kezelés nélkül, ha folyásom is van, az egyik orvos pl ráfogta arra hogy biztos belémment a párom (hiaba mondtam hogy nem)es az szerinte ejakulátum es elküldött az is.
Tehát kezelést nem kapok soha.
Es nem tudom az alhasi es hüvelyfali fájdalmak miatt nem e baj van mégis.
Úgy élem meg a barátommal a szexet nehavagy sokszor, mint egy erőszakot.
Mit csináljak ha viszont szólok, akkor meg ideges lesz hogy velem "semmit"nem lehet?
Kérdésedre a válasz: lehet ebből bajod, sőt van is. Lelki.
Fizikai nem lesz. A folyást nem tudom mi idézi elő, talán válts orvost.
A barátodnak pedig mondd el kerek perec, hogy mit és hogyan szeretsz, mit nem szeretsz.
Ha ezek után nem képes változni annak ellenére, hogy felfogta mit kértél, akkor pedig hagyd ott.
A szex - ha most átlépünk a fajfenntartáson - akkor az örömszerzésről szól.
Ahogy innen látszik, a párod nagyon igyekszik és veszettül küzd mint disznó a jégen, hogy neked örömöt okozzon és azt hiszi jól csinálja.
Pedig ügyetlen és figyelmetlen.
Ha vele akarsz maradni, akkor sürge beszéld meg vele amit ide leírtál, mert hosszú távon nem fog működni a kapcsolat ha nem működik a kémia.
Legyél politikus, mert az egy férfinak már önmagában is elég frusztráló, ha azt hallja, hogy nem olyan csődör mint hiszi magáról.
WTF??? Először azt gondoltam troll kérdés, de a megfogalmazás, szófordulatok alapján úgy tűnik sajnos nem :( Tényleg itt tart jelenleg Mo-n a biológia oktatás színvonala.
Szóval:
- a hasad nem a szextől fáj;
- a folyásod sok mindentől lehet, de természetes eredetű is lehet mindenféle fertőzés nélkül (van akinek bőségesebb a hüvelyváladéka);
- ne egyből dugás után menj már orvoshoz;
- ha megszakítással "védekeztek" akkor sűrűbben fogod majd látogatni az orvost (terhességgondozás ideje alatt);
- a pasid lesz.rja mi a jó neked és mi nem (főleg ha szóvá is teszed), mi nem tudjuk a távolból a fejébe szuggerálni mit csináljon és mit ne, neked kellene megmondanod neki.
Csak akkor szexel velem, ugy ahogy nekem jo(hogy beteszi teljesen folyamatosamln es "agressziven" adja)amikor ittas.
Szóval alapvetően(józanul) neki ugy jo a szex, hogy a hüvelyem felében van csak, így is nehezen megy el hiába a többféle póz is. A fél órával keveset is írtam, vannak órás menetek is.
Ezen nincs mit beszélni, mert ha ugy csinálná, ahogy nekem jo, 3 óra múlva sem élvezne el. Folyamatosan "játékos" inkább a hüvelyben (ahogy a kérdésben írtam)és attol élvezi csak.
A többi pasi sem piskóta". Nem szívesen cserélnék, irtó ritka az a férfi aki tud szexelni normálisan. Eddig 2 pasim volt csak l, akivel valoban jó a szex illetve akinek az jó ami a nőnek jó. Akik ugy "érzik a nőt", a női testet, azt is ahogy a nőnek fokozódik az izgalma, ahogy élvezet előtt szűkül a hüvelye, es pont ugy adják elejétől a végéig ahogy kell es egy ritmusban egy hullámon vannak a női testtel.
Ez irto RITKA. Nem fogok felpróbálni 30 pasit hogy abbol 1 el jo e a szex. Aki aztán megcsal, elhagy..
Nem sz.rja le hogy mi a jo nekem, mert amugymeg betegesen féltékeny, szinte kötelező azt mondanom hogy imádom vele, mert amugy ideges lesz. Igy maradnak ezek hogy menet kozben leszállok, vagy elhuzom magam, pózt váltok, vagy áttérek orálisra stb.
Azt is utálom ahogy nyal(ezt szinte minden pasinál utálom mert azt várják hogy 5 percen belul elélvezzek meg nem is jol csinálják azután sem ha elmondtam hogy jo..!!), de a barátomnak mondani se merem. Megjátszom ill megjátszanám az orgazmust is mikor nyal, de soha nem veszi be..csinálja tovább:(
Akkor nem megyek orvoshoz. Ahogy látom a válaszokbol, semmi értelme.
Egyéb megjegyzés:
Exem meg vibrátor mániás volt. Azaz pl ugy kellett guggolva oráloznom neki hogy hatalmas vibratoron ugrálok közben meg pl misszionáriusnál a számba tett pluszba vibrátort. Kimondottan örülök hogy "megszabadultam" már tőle. És már nem vagyok szerelmes belé.
A férfiak valahogy egy másik bolygó szexben..
Az exem után tényleg, a mostani barátomnak még hálát is adhatok hogy nem "kínoz" vibrátorokkal, nem kell a számba venni meg a cicimet izgatni azokkal es nem kell 50 cm s vibrátorokon ugrálnom sem.
Olyan betegesen féltékeny hogy vibrátort sem tűrne meg a háznál. Mert akkor azt hiszi ő nekem kevés.
Multkor azon kibukott hogy álmomban szerinte nyögdécseltem, reggel nedves voltam és akkor biztos más pasival szexeltem álmomban. Ezen majdnem totalisan kiakadt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!