Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom néha úgy szexel hogy nem teszi be teljesen. Plusz ujjazás. Lehet ebből bajom?
Nagyon sokszor szinte mindig ugy csinálja hogy a hüvelyemben ki be húzgálja a f.rkát de szinte csak félig teszi be max, és kb 10-15 ilyen "lökés"után teszi csak be teljesen és ugy ad csak 2-3-at, aztán megint csak a hüvely"kimenetelében" mozog.
Megrsik hogy fél órás is egy menet
Nem sok idő mulva (pár perc)olyan kínzás érzésem lesz mintha szószerint erőszakolnának, nem fáj, de valamiért nem tudom elviselni de olyan szinten tulmegy a tűréshatáromon hogy le kell szállnom a farkárol, mintha orálisan szetetném inkább.
Ez mellett mikor ujjaz akkor meg fáj a hüvelyem egyik vagy másik oldala (nem felsérti ahuvelyfalat hanem az a "nyomóerő" ahogy "kínoz"
Haleszállok r a farkárol, vagyelhuzom magam mikor ujjaz, hiaba szólok pl ujjazásnál hogy tul erősen csinálja, Mindig hisztizik húzza a száját hogy leszálltam elhúztam magam es enyhén ideges is lesz.
Mindezek után nekem már alhasi fájdalmaim vannak. Folyásom nincs. Lehetek beteg ennyitől?(az orvosok rendszerint elküldenek elzavarnak kezelés nélkül, ha folyásom is van, az egyik orvos pl ráfogta arra hogy biztos belémment a párom (hiaba mondtam hogy nem)es az szerinte ejakulátum es elküldött az is.
Tehát kezelést nem kapok soha.
Es nem tudom az alhasi es hüvelyfali fájdalmak miatt nem e baj van mégis.
Úgy élem meg a barátommal a szexet nehavagy sokszor, mint egy erőszakot.
Mit csináljak ha viszont szólok, akkor meg ideges lesz hogy velem "semmit"nem lehet?
Veled komoly problémák vannak.
Már az exed kedvéért sem kellett volna vibrátorokon ugrálni, ha az neked nem jó.
Egyébként van valami oka annak, hogy vadidegenekkel tudsz ilyesmiről csetelni, akivel viszont szexelsz, azzal alakoskodsz?
Attól félsz hogy elveszted és egyedül maradsz?
Folyt.
Egy betegesen féltékeny embertől menekülnöd kellene, nem pedig mentegetned, mert még pár hónap vagy év és arról fogsz kérdéseket kitenni, hogy hogyan sminkeld le a pofon helyét amit kaptál.
11 de kellett vibrátorokon ugrálnom, mert őt ezek is izgatják, ő viszont legalább jol adta a hüvelyben, dominánsan nagyon. Ritkán nyalt csak, azzal sem kinzott sokat, es hal eg rövid ideig azt is. Azaz "kárpótolt", alapvetően JÓ volt vele szex. Es rengeteg minden olyan volt még amit imádok a szexben es belőle is belülről jött. Pl simán leköpte nyálazta a p.ncim, vagy volt hogy vizet vett a szájába es csorgatta rám, vagy pl minden porcikámra elélvezett. Imádok abban úszni. Imádta az arcom p.ncim melleim.
Összességében a szex volt igazán az ami köztünk évek mulva is szenvedélyes vad fergetes maradt is. Élt halt a szexért ahogyan pontosan én is vele!
Azaz a vibratoros játékokat szivesen tettem meg neki a kedvéért hiaba nem tetszett nekem.
A jekenlegi barátom beteges féltékenységét kezeljük, nyugtatókat szed ujabban.
Exemmel még most is működhetne a szex, ebben álmai nője vagyok szó szerint, dehát nem csalom a mostanit es ezt tiszteletben tartja, ha nehez is.
Vergődik a fap.csákkal újabban.
Mondom én. Veled komoly gondok vannak.
A szexben mindent szabad ami mindkét (vagy több) félnek jól esik, de semmit ami nem. És nem az "elviselés" a lényeg mások kedvéért. Az egy másik szakma.
Te viszont alakoskodsz és olyan dolgokat is megteszel, amik neked nem jók, de közben eljátszod hogy igen, holott ha olyan változatos volt az exeddel a szex mint mondod, akkor pár dolog simán lehetett volna tabu.
A jelenlegi barátomban is lehet amúgy kapacitás mert pl tetszik neki az is, ha lábbammal csinálom mikor elélvez.
De ilyenek hogy arcomra élvezni vagy a többi, amiket írtam, és akkor le sem írtam mindent, azokat nem csinálja valahogy. Mintha nem vonzaná az hogy rám élvezzen mindenhova, vagy rámcsorgassa a nyálát, leginkább p.ncira élvez csak. Análisan irto ritkán játszik szinte nem is. Es leginkább csak ágyban szexel. En meg csinálnám mindenhol.
Ezek majd alakulnak mert amugy érzek benne egyfajta "gátlástalanságot",nem egy szűz tanulo fiú ő, megvan benne az a "mocskosság" is ami nekem kell, csak lehet idő előhozni, de meg- megcsillan azért ki is ő az ágyban, és azért sokmindent tud csak még nem adja.
De úgy gondolom azért kapacitás nyitottság van benne a pluszokra, csak lehet idő.
Na jó. Mára elég volt a verbális maszturbációból. Gondold végig amiket írtam.
15 nem èreztem szükségét annak hogy elutasitsam a vibrátoros játékokat mikozben tudván tudom hogy ő meg él hal érte. Ha csak erre korlátozódott volna le a dolog nyilván más lett volna
Nem alakoskodom hanem a jelenlegi párom totál ideges lesz ha vmi nekem nem tetszik. Már csak abbol is baj van ha csak leszállok rola vagy pózt váltok! Az ujjazást meg elmondtam már 10 szer is higy ne erősen csinálja, mégis erősen csinálja. Igy próbálom elhuzni magam inkább. Es mekkora baj lenne, ha elkezdenék arrol mantrázni neki, hogy nekem ez nem jo meg az sem, meg ezt is amugy csináld, stb? Mar szex kozben is ideges, ha csak elhuzom magam. Hogy nekem nem jó?? Ő kevés nekem? Mas pasira vágyom??
Ez az értetlenség is jellemző mondjuk a pasikra hogy vmit elmondok.pl hogyan nyaljon akkor sem ugy csinálja, elmondom hogy ne erősen ujjazzon mégis erősen ujjaz, exem abban volt értetlem hogy ne küldözgessem nekem szexuális jellegű képeket mert marhára nem vagyok vizuális nem érdekel a telefonon a f.rka sem, meg mások d.gása sem!, erre pár hétig nem kuldozgetett ilyeneket nekem napkozben ugyan, de aztán megint kezdte gifekkel.is hogy így fogjuk csinálni, meg stb. Soha az életben nem állt le arrol hogy nekem szexualis képekt gifeket meg ilyeneket küldözgesse. Én meg törölgettem kifelé.
Már belefáradtam abba hogy mindent 10 szer mondjak el akkor sem ér semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!