Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ha pasitok lenne, akkor teljesen kibírnátok lány nélkül vagy megbeszélnétek vele, hogy néha lánnyal is lehessetek?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 13:23
1/6 anonim válasza:
Hármast azért beadnék néha, a pasik 99%-a belemenne. Ha nem, akkor nem, kibírnám.
2/6 anonim válasza:
Mivel a barátomat szeretem, ezért most eszembe se jutna lánnyal lenni.
3/6 anonim válasza:
Bocsánat,hogy férfiként válaszolok,engem nem zavarna ha bi lenne a bnőm mert nálam nem számítana megcsalásnak az az élvezet amit én nem tudnék megadni annak akit szeretek!
Akkor miért tiltanám ez elől?
Másik pedig hogy szerintem legalábbis egy biszex nő az én szememben még izgalmasabb ,szexibb és nőiesebb mint egy “sima” hetero.
F
4/6 anonim válasza:
Utolsó, nekem még ha engedné a barátom akkor se tenném.
6/6 anonim válasza:
kicsit aggájos ez a lány lány dolog, meg deviáns is..
persze tudjuk jól, izgató, jó pár fajta nőnek..de akkor is.. volt ilyen bnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!