Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennapos szex hirtelen lecsökkent, gyanús?
Csábítsd el olyan dolgokkal amik izgatják.
De arra azért készülj fel, hogy bár nagyon fontos, a házasságon belül nem a szex az elsődleges prioritás és ahogy telnek az évek egyre kevésbé lesz az...és egyre több meló kell ahhoz, hogy a mindennapi betevőd meg legyen, ha a libidód sokkal nagyobb mint a párodé.
Akkor meg mindegy mit és hogyan tagad, neked lett egy vetélytársad. Nem biztos hogy megcsal, de másra gerjed. Szomorú dolog, de nem példa nélküli.
De akár egészségügyi problémája is lehet
mi lenne ha mondjuk beszélnél vele?
HIhetetlen hogy kapcsolatban élp emberek menynire nem ismerik a masikat és nem kommunikálnak. Ezer meg egy dolog bánthatja épp ami miatt ez van. Nem kell egyből kombinálni.
Szerintem sem feltétlenül van más. Egyszerűen az újdonság varázsa és a szerelem eltűnt.
Maradt a sima szeretet. És a megszokottsag.
Részedről szoktad kezdeményezni a sexet? Nekem volt rá példa, hogy a párkapcsolatban azért csökkent a sex, mert mindig csak én kezdeményezteem. Nagyon fárasztó egy év után, hogy mindig csak én teszek érte. Ja és mikor erre a kérdésre felelsz legyél kérlek tényleg őszinte.
A kezdeményezés minimum az, hogy ágyban fekve elkezded masszírozni a farkát. Ezt te megteszed és elutasít?
azt mondja, szerelmes belém.
utolsó: sokat kezdeményeztem régebben, mostanában már valóban kevésbé, érzem, hogy nem akarja, és félek az elutasítástól. ez azóta vna, hogy egyszer pontosan úgy kezdeményeztem, ahogy te leírtad, ő pedig azt mondta, nagyon fáradt, sokáig dolgozott.
Jól érzed... (még) nem biztos hogy megcsal, de elkezdődött egy érzelmi elhidegülési fázis. Ez ennek az első lépcsőfoka. Tudod van olyan amikor két ember emberileg összepasszol "tök jól megvan" de az érzelmi faktor nem teljes.
A lehető leghülyébben teszed ha annyiban hagyod. Ha most ez van és beletörődsz akkor ez csak romlani fog az idő múlásával. Ha másfél év után itt tartotok akkor mi lesz 3 év múlva? Ott fogtok járni mint a 20 éves házasok (három havonta 1). Most vagy megpróbálod felrázni, feléleszteni a tüzet vagy elkezdesz gondolkozni...
Sajnálom, ennyi idő után ez tényleg gáz. Főleg, hogy te is kezdeményezel. Bár, az hogy már te sem próbálod félve az elutasításról, az biztos nem segít.
Még a pakliban benne lehet olyan is, hogy pontosan tudja, hogy baj van, csak nem akarja elmondani, mert nem akar megbántani.
Ilyen volt nekem mikor párom nagyon meghízott és emiatt nagyon nem kívántam. Nagyon nehéz volt erőt venni magamon, hogy elmondjam, tudva azt, hogy szörnyen megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!