Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Nekem egy idős házaspár ajánlotta fel hogy száljak be harmadiknak,de kiderült hogy cuckoldra gondoltak,persze én nem bántam, és most is szívesen lennék igy egy párral
2/5 anonim válasza:
Szex közben elkezdtem fantáziálni arról, hogy miközben dugom, valakit szop a barátnőm. Aztán maszti közben is idegen pasikkal képzeltem el.
3/5 anonim válasza:
Az első néhány többes után, hogy nem csak önmagában azért jó mert szex, hanem kimondottan hozzátesz hogy többes.
4/5 anonim válasza:
Engem is rávett, egy idősebb (40 év körüli) házaspár, hogy legyek a nejével. Persze a férj meg leskelődött stb. Ez izgatta :)
5/5 anonim válasza:
Sosem voltam féltékeny. Mikor "megsúgták", hogy félrelép a nejem, először nem hittem el. Aztán belegondoltam, hogy amíg én melózok, ő a közös házunkban, ágyunkban mással szexel... Próbáltam elképzelni a helyzetet és ekkor jöttem rá, hogy izgat.
Én így jöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!