Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellett volna tennem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna tennem? Párcserét akartunk, "Cuckold" lett belőle.

Figyelt kérdés

Párcserés hirdetésünkre egy férfi jött el a párja nélkül. Azt mondta,csak ellenőrizni jött, tényleg olyan bombázó-e a feleségem, mint a fotón. Az ő csaja nem ért rá, majd hozza legközelebb... Végülis jó arc volt, a nejemnek is bejött és ott előttem minden gátlás nélkül megdugta. Az elején még gondoltam, leállítom,de tetszett a látvány és végignéztem. Azt gondoltam, ha hozza a párját is ezt tette volna.

Miután elment, jót szeretkeztünk.

Többé nem jelentkezett a "pár".

Mit kellett volna máshogy csinálnom? (Ha kellett volna).

2022. febr. 28. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is volt hasonlo. Bekamuzta hogy van valakije de kiderult hogy nincs. N
2022. febr. 28. 12:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Másként tenni? Hát pl. mondhattad volna, hogy nem dughatja meg a feleséged.
2022. febr. 28. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindkettőtöket izgatott a szituáció, akkor nem kellett volna semmit másképp tennetek.

Én leülnék a helyetekben megbeszélni a dolgokat, hogy merre-tovább

2022. febr. 28. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett? Legközelebb is átélnéd? Akkor semmi probléma és legközelebb már kereshettek így is.

Ha nem akkor legközelebb azt mondod, hogy addig semmi amíg csak hárman vagytok.

2022. febr. 28. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

másként tenni?

Tetszett a dolog? mindenki elégedett volt? akkor mi a problem?

2022. febr. 28. 13:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszett akkor mi a problémád a dologgal? Nyilvánvaló hogy a pasinak sosem volt nője, bepróbálkozott, bejött neki. A ti döntésetek mit kerestek, hármast, párcserét stb.
2022. febr. 28. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen. szerintem 20 jelentkező "párból" 15 ilyen egyedüli pasi lesz.
2022. febr. 28. 14:15
 8/16 kisördög1 ***** válasza:
100%
Nem volt párja, bekamuzta, de ha élveztétek akkor ne bánd, végülis az élmény megvolt így is. Párodnak kicsit több,mint neked, de sebaj, most már tudjátok legalább hogy ezt a felállást is élvezitek:))
2022. febr. 28. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:
14%
Balek vagy..
2022. febr. 28. 22:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#7 20-ból 15 a kamus? Alábecsülöd a számukat :D Inkább 20-ból 19 ahol nem lehet összehozni a lányok közötti telefon-beszélgetést, mert a párja mindig "most nincs itthon/elutazott/anyósnál van/éppen fut az olimpiai lánggal" :D

Ha valaki valós párcserét akar és nincs türelme a nethez az lemegy egy swingerbe. Adott a hely, az idő, face to face azonnal ott vannak a valós párok. Egy este többel beszél (vagy éppen "történik valami") mint a netről egy év alatt szűrögetve a beérkező levéldömpinget.

2022. febr. 28. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!