Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a nők egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők egy része megcsalja a párját, de akinek tetszene (pl.:cuckold, vagy hotwife mániások), őket nem csalják meg?

Figyelt kérdés
Én és egy jó barátom is izgul arra, ha megcsalnak minket. Pont ezen gondolkoztunk, hogy minket sose csalnak meg, egyszer egy exemmel összejött gangbang swinger klubban, de ennyi. Holott mi már szexeltünk közösen is házas nővel, meg sok sok kapcsolatban lévő csajjal szexeltünk (velük nem hármasban). Miért van ez, hogy minket a csalós, vagy szexmániás nők elkerülnek? A szexmániát úgy értettem, hogy sok partnerrel szexelők, mert nyilván velem és a haverommal sokat szexeltek a nőink de egymással se csaltak minket, pedig azt is próbáltuk
2022. márc. 6. 23:19
 1/8 A kérdező kommentje:
24/F és 25/F
2022. márc. 6. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak nem tudtok arról hogy mikor hol kefélnek
2022. márc. 6. 23:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért ne mondták volna el ha megengedtük?
2022. márc. 6. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány nem dicsekedik azzal ha valaki más meg dugja főleg ha nagyon jó volt neki
2022. márc. 6. 23:33
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha megengedem a nőmnek, hogy szexeljen mással, miért titkolná, hogy megcsal?
2022. márc. 6. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Miért, miért... Nem jól választottatok. Az én pasim nem szereti ha mással szexelek, de nekem az is része az élménynek, hogy őt megalázom. Ha nem zavarná vagy még tetszene is neki, annak nem örülnék.
2022. márc. 7. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Én nem mondom meg neki ha megcsalom, jó vicc. Ha tetszene neki, azonnal kirúgnám, szánalmas az ilyen.
2022. márc. 7. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Mert az nem szánalmas hogy meg csalod mi?Ès mèg te akarsz rugdalózni?Te majomf asz
2022. márc. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!