Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Asszem' úgy a 20-25. többesemnél 😂
3/10 anonim válasza:
19 évesen, amikor először történt ilyen.
4/10 anonim válasza:
Már az első barátnőmmel kapcsolatban voltak ilyen fantáziáim. 18 évesen.
5/10 anonim válasza:
Én eleve 2 fiú a lány felállásban vesztettem el a szüzességemet. 15 éves koromban egy nagyfiú barátom megmutatta a szerelmemen, hogy miképpen kell szeretkezni egy nővel :)
Nekem jó élmény volt nézni őket, s miután a barátom elélvezett és magunkra hagyott kettesben, azután én is a magamévá tettem a lánykát :)
6/10 anonim válasza:
Tini éveim közepén kezdtem el fantáziálni arról, hogy azt, akit szeretek, mással csinálja.
7/10 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy félrelépett a nejem. Pár napig nem mondtam meg neki, hogy tudom. Próbáltam utána járni, hogy tényleg megtette-e? Nem akartam vádaskodni.
Ez idő alatt jöttem rá, hogy izgat a dolog!
8/10 anonim válasza:
Amikor a barátnőm megcsalt és utána erre gondoltam szex közben, majd erre maszturbáltam.
21 voltam.
9/10 anonim válasza:
Amikor a feleségem későn jött haza és azonnal bevallotta, hogy annál a srácnál volt, aki már egy ideje tetszett neki. Rákérdeztem, hogy mi történt, azt remélve, hogy semmi komoly... És ő elkezdett mindent részletesen elmesélni, én pedig levetkőztetni őt...
10/10 anonim válasza:
Én is akkor jöttem rá,mikor kiderült,hogy megcsalt. Kérdezgettem a részletekről,és nemi izgalomba jöttem. Rosszul esett,de mégis volt benne valami izgató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!