Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ugyanúgy csinálja mindig.Szerintetek ez gond?
Tehát volt egy csomó nője,futó kalandjai.
Egyébként jó az ágyban,mert jók az adottságai is illetve szeret adni is,de:
Csak az ágyban hajlandó csinálni.Mindig! És pl nem lehet hogy én legyek felül,mert mondta,hogy az neki mindig is rossz érzés volt,ő szeret irányítani.Egy kicsit séma szerűnek érzem az egészet,bemegyünk a szobába és akkor 99%ban 69 aztán szex.Persze van pár variáció,de maga a hangulata az egésznek ugyanolyan.Azt tudom,hogy szeret,meg szereti a szexet velem,de valahogy jó lenne egy kis pezsgés,vagy hogy ha a kanapén kezdjük el néha ilyesmi….De nem,ő mondja,hogy menjünk be…Viszont ha szexi képet küldenék neki,vagy meztelenül megjelenek,akkor eltakar,meg ne lássanak a szomszédok.Nagy nőfaló volt és nekem ez olyan fura,hogy egy csomó dolgot nem is próbált.Most kirándulni voltunk,ahová ő előzetesen beharangozta,hogy majd itt meg ott meg így meg úgy,aztán mondtam neki,hogy vegyünk együtt egy romantikus fürdőt,gyertyákkal…erre meg nem is reagált….aztán 1 nap múlva megcsókolt én meg levettem a melltartóm,és semmi.Elmentünk vacsizni és elkezdtem neki ezt mondani,hogy van bennem bizonytalanság,ugye tudod,miből fakad? És mondta,hogy igen,mert én mindig rajta vagyok a szexen,ő meg olyankor hátrahúzódik…de könyörgöm 5 napos kirándulás alatt 1 szex?!De nem is a szex,hanem egy forró fürdő vagy ilyesmi….Én még ilyet soha nem tapasztaltam.És az elejétől ilyen volt.Az ismerkedésünkkor is mondta:neki a szex nem fontos,meg sokszor csak csókolózni akar és kész.Azt is úgy,ahogy ő szereti.Most még ne nyelveset,majd utána stb…Az első szexnél mondta,hogy a lovaglás neki nem pálya,azóta mondja persze,hogy ha szeretném megpróbálhatjuk…de ez nem is érdekel,csak az,hogy már félek kezdeményezni,mert a heti 1-nél ha én kezdeményezek azt mondja:hát te egy szexgép vagy?!Egyébként kívánatos nő vagyok,de totál elvesztem az önbizalmam.mi ez? Aszexuális? Vagy én arra is gondoltam,hogy bi vagy meleg(sokszok ő karol belém,és néha olyan nőies,bújik,mint egy gyerek,egyébként sokszor frusztralt is…Nem tudom….de amúgy ilyen “rutin” ember,és a szex is olyan,szerintetek mit tehetnék?
Ha neked gond, akkor igen gond.
Amúgy tényleg fura, nehezen hiszem hogy valóban annyi nője lett volna mint mondja. Férfiak ebben sokszor lódítanak.
Szerintem valami nagyon elvan csúszva a srácnál. Az biztos, hogy kamuzott a nőkről, nem volt ennek senkije sem. Az egyejszakast, szexkapcsolatot, hogyan kivitelezte...sehogy.
Valóban vagy aszex, vagy van benne egy tomeny homokossag, vagy biszexség. A legtöbb férfi akkor ébred rá amikor megtapasztalja, hogy mennyire alul marad úgymond egy nővel szemben.
Aggodnek a helyedben, ha a szex nem jó....az egész kapcsolat nem jó és nem is lesz jó.
Végül beigazolodott a félelme. Az is lehet, hogy egyszerűen ő ilyen. Én is sokáig kerestem a hibát a barátnőmben, míg végül rajottem, hogy hiába keresem a szállkát a szemében, miközben az enyémben gerenda van.
Nem a párom a hibás, én sem vagyok, egyszerűen nem passzolunk. Én annyit tudok mondani még, hogy lelehet húzni 5-10 évet így a másik mellett, bele lehet savanyodni a kapcsolatba. De a mindennapos elégedetlenség előbb utóbb kikezdi mindkettőtök benső világát.
Szerintem nem jó megvaltoztatni a másikat, elkell fogadni ilyennek, persze könnyű mondani, én is minden nap zaklatom a párom, hogy nyelje le, de nem nyeli le.
Te is megsorozhatnad naponta ilyenekkel, hogy dugjon meg a parkban, vagy ha beéred annyival, hogy legyen kicsit spontanabb, legyen kicsit vadabb....de nem lesz.
Mit fogsz tenni?
Kezdjük ott hogy a fickód NEM JÓ az ágyban. Egy önző, önelégült kis pöts. A futó kalandok száma nem számít - semmit sem tanult belőle. Hiába csinált valaki már 50x palacsintát, ha nem tanul belőle és 51.-nek is elb.ssza. A futó kalandok száma az esetében csak annyit jelent, hogy tud csajozni, de nem azt hogy az ágyban is jó.
A 12 éves kapcsolatában meg "elég volt" az akkori párjának az amit kapott - vagy csak nem mondta meg neki hogy többre vágyik.
Ti szexuálisan nem illetek össze, a párod nem fejlődik mert nem is akar. Döntsd el, hogy te így akarsz-e életed végéig élni, boldog leszel-e a végén ha azt látod hogy csak ennyi "járt" az élettől? Szerintem tudod a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!