Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a többnejűsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a többnejűségről ? Szerintetek elviekben elfogadható ha egy férfinak több felesége van ha szexuális és egyéb tekintetben mindegyiküket ugyanúgy igyekszik kielégíteni ?

Figyelt kérdés
Muszlim vagyok egyébként. Tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon jelenleg a jogszabályok a többnejűséget nem teszik lehetővé ! Egyébként köztünk muszlimok között is világviszonylatban ritka a többnejűség, elsősorban afrikai muszlim többségű országokra jellemző.
2022. jan. 15. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, a többnejűség elfogadható
Nem fogadható el hogy egy férfinak több felesége legyen.
23 szavazat
1 2 3
 1/26 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én pl egy nővel is alig tudok normàlisan foglalkozni, nemhogy többel. Nem feltétlen szexuàlis témàkra gondolok, megjegyzem.
2022. jan. 15. 17:36
 2/26 anonim ***** válasza:
49%
Nekem azért nem elfogadható, mert csak a gazdagoknak van meg erre a lehetősége, mert a muszlim vallásban bizony a férfinak el is kell tartani a feleségeit, ugyanis nem dolgoznak, ebből fakad, hogy csak a gazdagoknak van erre esélye, szóval nem igazságos.
2022. jan. 15. 17:38
 3/26 A kérdező kommentje:
#1: Igen, ez gyakran úgy van, hogy minden feleség külön háztartásban él, és a férj meg van hogy melyik nap melyik feleségnél tartózkodik. Ha egyik feleség ajándékot kap akkor a másiknak is illik/kell venni hasonlót.
2022. jan. 15. 17:39
 4/26 anonim ***** válasza:
45%
Pont egy-két napja olvastam hogy talán Indonéziában egy férfinek valami 20 felesége volt, és egyidőben lettek terhesek, ráadásul fotót is láttam róluk, és nagyon is szép ázsiai nők voltak, hát irigy is lettem azonnal.
2022. jan. 15. 17:40
 5/26 A kérdező kommentje:
4 feleség a maximum :)
2022. jan. 15. 17:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy egy férfinek nem csak szexuális értelemben kéne mindent megadni a feleségének/feleségeinek. Vannak más társas érintkezések is egy párkapcsolatban. Pl közös programok, hobbik, beszélgetés, vagy csak simán társaságot biztosítani a hétköznapokban. Ha még gyerekek is vannak, akkor segíteni a nevelésben, házi kikérdezésben, hozni-vinni a suli utáni foglalkozásokra, különórákra őket, stb. Azért ez egy nővel sem egyszerű.

Persze attól függ, hogy a kultúrátok ilyeneket megkövetel-e a férfiaktól, vagy elég, ha csak adja a pénzt, meg gyártja a gyerekeket :)

2022. jan. 15. 17:46
 7/26 A kérdező kommentje:

#6: Megköveteli hogy foglalkozzunk a gyerekekkel ugyanúgy, viszont igen afrikai muszlim nők akik mondjuk 4-en vannak feleségek (sister-wife), panaszkodnak hogy elég ritkán találkoznak a férjükkel.

Valójában azonban gyakori hogy egy nő örömmel lesz második felesége egy jómódú és kedves férfinak, minthogy szegénységben kelljen élnie.

2022. jan. 15. 17:51
 8/26 anonim ***** válasza:
Volt egy sorozat régebben egy családról, csak pár részt láttam, ott is csak a konfliktus volt a feleségek között. Tényleg csak úgy tudom elképzelni, hogy nem vagyok szerelmes a férfibe, rosszak a körülményeim, így legalább nem kell szenvednem a nap 24 órájában, és a hét minden napján vele, hanem mondjuk elég kibírni havi 1 hetet. Illetve, biztos vannak arrafelé is leszbikus nők, akik így még túlélhetik házasságban.
2022. jan. 15. 18:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok elutasítják a többnejűséget, de a felük szeretőt tart, azaz minimum kétnőjűek.
2022. jan. 15. 18:15
 10/26 A kérdező kommentje:

#9: Rátappintottál, a muszlimok ezt szokták felhozni érvként a többnejűség mellett. Hogy gyakorlatilag a keresztények között is létezik a többnejűség, csak szeretőtartásban nyílvánul meg.

Viszont egy szeretőnek nincsenek jogai a férfival szemben, a feleségnek viszont vannak.

2022. jan. 15. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!