Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a többnejűségről ? Szerintetek elviekben elfogadható ha egy férfinak több felesége van ha szexuális és egyéb tekintetben mindegyiküket ugyanúgy igyekszik kielégíteni ?
Igen ám, de nem csak a férfiak tartanak szeretőt. Akkor a nők is tarthatnának több férjet?
Illetve a szerető többnyire a feleség háta mögött találkozik a férjjel, nem hogy joga nincs, de ha kiderülne a létezése, az válóok lenne.
#12: Sok afriaki muszlimának olvasom a fórum bejegyzéseit, hogy vállalkozók, üzletasszonyok és emellett élnek mondjuk második feleségként. Szóval a házasság alapjáraton nem rabság az Iszlám világban sem.
Szexelni viszont kellene a férjeddel, nyílván amikor szeretnéd, de szexmentes házasság az egy kicsit furcsa lenne sztem. :)
15 kizarolag gazdasagi szempontokbol van ott tobbnejuseg
A muszlimok meg ugy szexelnek hogy képesek egy egész seprűnyelet ia felsigni a nőknek, az egyiknek majdnem a teljes bélrendszere szétment asszem bele is halt.
A muszlimoknal a nő nem ember.szoszerint felnyársalják, gyereklányokat halalra koveznek ha kint a bokája mert kinotte a csodort, meg hqgy ne soroljam.
A nők kenyszeritve vannak mindenre.
*is feldugni
Azaz szoszerint fel is nyársalják a nőket
A muszlim azex az brutál
#17:
1. Muszlimok nem közösülnek análisan.
2. Csadort szinte kizárólag Iránban viselnek. Amire te gondolsz az sztem abaya.
Egyébként pedig nem úgy bánunk a nőkkel mint ahogyan hiszed, nekem is van feleségem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!