Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akiket nem érdekel a szex miért nem mondják ezt meg?
Figyelt kérdés
Nyilván ők is tisztában vannak vele hogy mik az igényeik.
Akkor miért nem lehet őszintének lenni?
2022. márc. 7. 18:31
11/17 anonim válasza:
7-es vagyok. Miért ne létezne?
12/17 A kérdező kommentje:
11. It mindegyik szex istennő aki csak azért nem szexel napi többet mert a férfi nem bírja.
2022. márc. 7. 20:11
13/17 anonim válasza:
7-es vagyok.max szét dobják a lábukat azt ennyi.
14/17 A kérdező kommentje:
13. Hát én is ezt tapasztalóm. De látod a mi tapasztalatúnk nem létezik.
2022. márc. 7. 20:39
15/17 anonim válasza:
Mondjuk annak is örülnék, ha szét tenné. De nem ad😁. Olyan vagyok mint a farkas. A barlang mellett vonyítok 😆
16/17 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy nem érdekel a szex, de jóval ritkábban igénylem, mint a párom. Nekem havi 1-2 bőven elég. Ettől persze gyakrabban van szex mert nem akarom, hogy ez gond legyen a kapcsolatunkba.
Szerinted van olyan férfi aki nem lépne le ha azt mondja neki a nő:nézd nekem havi egy szexre van igényem. Mind lelépne.
Mindenki hazudik. Kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!