Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akiket nem érdekel a szex miért nem mondják ezt meg?
Nyilván ők is tisztában vannak vele hogy mik az igényeik.
Akkor miért nem lehet őszintének lenni?
Ismerős a dolog kérdező. Bár voltak apróbb jelek amikre nem figyeltem az ismerkedős fázisban. Sajnos behuzott a csőbe, illetve saját magamat is behuztam vele.
Mindegy, nem is idegesítem magam vele mert csak felbszom magam rajta...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Téged valaki nagyon megbántott. Te leszel a következő észlény, aki napi 5x ugyan azt megkérdezi? Az okán kéne elgondolkozni, hogy VELED miért szeretnek szexelni. Az ilyen mártír dumákat, mint az ötös válasz (aki szintén 100x leírta már a szar kapcsolatai történetét) se igazán értem. Létező opció ám a szakítás, aki hisztizik, de nem tesz semmit, annak nem fáj eléggé. Csodás az itteni fériak színvonala.
Az párom pont ilyen. Nem nagyon van szex, eléggé halvèrü. Van gyermekünk és nem akarok ezen drámázni. Azon már túl vagyok.
Kicsit már beletörődtem.
Inkább kiverem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!