Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy lány csak addig érdekel, amíg le nem fekszik velem?
Lehet akármilyen szép, csinos, kedves, nem érdekel már mi van vele…Ha nagyon hívogat, nyaggat max mégegyszer megdugom, de első szex után nem érdekel
Rossz ember vagyok ettől?
Ha megmondod, hogy csak szexet akarsz, esetleg azt is, hogy csak 1-2 alkalommal, akkor nem vagy az. Ha nem mondod, más jeleket közvetítesz (pl ismerkedéskor úgy csinálsz, mintha érdeklődnél, randizni hívod stb), akkor igen, szar ember vagy.
Mellesleg ha soha nem volt még egy nő se, aki érdekelt volna, akkor érdemes lehetne szakemberrel beszélned.
Én is így vagyok csak nőben, nehezen leszek szerelmes. Persze sokmindenkinek adok esélyt. Nálam mondjuk nem jut el szexig, csak első randi meg csók, utána már nem érdekelnek.
Várom azt akibe bele tudok szeretni, többet nem tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!