Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub lány vagyok. Szerintetek beteges ha érdekel és fantáziálok róla h milyen lehet ha elvernének szex előtt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 18:05
1/71 anonim válasza:
Nem az. Barátnőm ki is próbálta :D
2/71 A kérdező kommentje:
Veled?
2021. okt. 7. 18:07
5/71 anonim válasza:
Nem beteges
Én el vernélek szívesen :D de nem nagyon csak kicsit meg büntetnélek mert huncut voltál :D
7/71 anonim válasza:
Aha, biztos sub lány vagy...Ma is volt egy ugyanilyen kérdés, amit töröltek, de azt elvileg férfi tette fel.
8/71 anonim válasza:
Itt minden kérdéshez beírja vki h kamu.
9/71 anonim válasza:
Volt itt egyszer egy kérdés amiben egy lány punci tágításról kérdezett. Vagy 3an 4en beírták h kamu meg tuti vmi perverz csávó.
Én raírtam és találkoztam is vele 🤣🤣 és tényleg megöklöztem a punciját.
Szóval ennyit a kamuzókról. Biztos a nagy része tényleg kamu, de ott van az a pár gyémánt a szemétben. Csak le kell hajolni érte. 😃
10/71 anonim válasza:
Ha ez igaz, amit erősen kétlek, akkor elmebeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!