Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ezt mondja az mit jelent? 23l
Figyelt kérdés
"Ha megígértem hogy hűséges leszek azt be szoktam tartani, de egy jó szexet veled simn adnám"
Akkor most akarja vagy nem? Mert ezt többféle képpen is lehet értelmezni.
Az tudni kell h egy ideje ismerjük egymást, és fantáziálgattunk is és randiztunk is párszor de akkor még mind a ketten kapcsolatban voltunk, és ő akarta volna a szexet én meg nem tartottam jó ötletnek.
Azóta szakítottunk a párjainkkal, de egy ideje van egy másik barátnője és erre írta ezt.
2022. márc. 7. 16:28
1/8 anonim válasza:
Azt hogy unintelligens es nem tud fogalmazni. Remelem az ilyen embert nem jutalmazod meg szexszel
2/8 anonim válasza:
ha szakított a barátnőjével és helyette mégint mással jött össze nem veled ez azt jelenti hogy te nem igazán jössz be neki max egy két alkalomra kellenél
3/8 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük már az elején hogy mivel messze lakunk egymástól ezért csak a szeretői szerep játszhat!
2022. márc. 7. 16:31
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ha te átutazol a fél országon, kibérelsz egy szállodai szobát, elviszed vacsorázni, akkor - kis méla undorral - hajlandó a kedvedre tenni. Tényleg nagyon hűséges típus, csak most az egyszer kivételt tesz, annyira bejössz neki. Szerintem indulj!
5/8 anonim válasza:
a tváolság kifogás ha szerelem van nem számít két felnőtt ember megoldja hogy ha komolyabb lesz egy helyre költöznek
6/8 anonim válasza:
Ha most azt írnám, hogy liba vagy, a libák felháborodva tiltakoznának, hogy nekik is van joguk. Szóval nem vagy liba, még ahhoz is érni kell.
F, 37
7/8 anonim válasza:
Leginkabb, hogy egy retardálttal kavarsz. Jo szorakozast.
8/8 anonim válasza:
Nem hűséges típus. Egy csettintés bárkinek ha van nője, ha nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!