Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb lányok, szeretitek, ha a párotok azt mondja nektek, hogy ,Mit szólnál hozzá, ha este jól megröfögtetnélek mint egy malacot?'
Figyelt kérdés
Izgatónak találjátok?2021. nov. 27. 14:23
2/9 anonim válasza:
Mi lenne ebben az izgató? Inkább bunkó.
4/9 anonim válasza:
Nem, nem vagyok disznó.. Nő vagyok, úgy bánjon velem.
5/9 anonim válasza:
biztos szeretik, hiszen ha zavarná őket hogy röfik akkor tennének ellene :D
6/9 anonim válasza:
Első körben pofánverném, majd szakítanék vele, végül áthívnám az exkatona, dühkezelési problémás mostoha bátyámat, hogy beszéljen vele.
7/9 anonim válasza:
xd ez de jó szöveg, szerintem vicces de én pasi vagyok. nem biztos hogy bunkó szöveg mert hát most ezt fel lehet fogni ilyen kis aranyos dumának is. ha van olyan szinten a kapcsolat akkor ez szerintem még lehet akár intim is.
8/9 anonim válasza:
Tahó vagy kérdező, primitív, bugris - ja, és suttyó is!
9/9 anonim válasza:
Bunkó szöveg alpári és sértőnek találnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!