Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hány menetet birtok egy este?
1-et.
ha többet, az azt jelenti, hogy nem csináltam elég kiadósra az elsőt.
Attól függ, milyen állapotban vagyok.
Ha nagyon fel vagyok izgulva és kellően rá vagyok hangolódva, akkor akár 3-4 menet is belefér.
Előfordult, hogy hulla fáradtan semmi kedvem nem volt az egészhez, mégis sikerült 2 menetet összehozni, kb 2,5 órát szexeltünk és olyan is volt, hogy kipihenten kb 15 perc is alig ment... szóval ez így tök fura.
2-3 általában, 5 volt a max(eddig minden lány meglepődött hogy "már megint áll a farkam")
21F
most így belegondolva az első időkben 2 patront szoktam.
ilyenkor van egy rendes nagy dugás, majd halad tovább az este, lefekvés és általában addig fészkelődik ott a nő, hogy megint feláll a farkam és akkor jön egy rövid gyors kemény dugás még alvás előtt.
2 elég egymás után, amelyiknek nem tetszik mehet azt jóidő, van egy csomó még a mezőnyben, kispadon, sőt, még tartalékban is. Tükörbe nézek leszáll 2 angyal olyan pacek a báttya
23F
4x testépítő bajnok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!