Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétisesek! Nektek volt olyan, hogy valakinek nagyon akartáto látni a lábfejét (pl munkahelyen, suliban vagy hasonló környezetben) de nem vagy csak nagyon nehezen jött össze? Mivel próbálkoztok ilyenkor?
10
Azt írod nem határozza meg a személyiségedet a lábfétised, itt a leírt sztoriban, ha jól értelmezem mégis azért nem lett folytatása ennek a kis románcnak, mert a hölgy lába nem jött be számodra.
Minden bántás nélkül, a történeted után kezdem megérteni a hölgyeket, miért nem akarnak egy lábfétises férfival kezdeni kapcsolatot ( már a többségük).
Az egyes hozzászóló vagyok és én is szeretem az ápolt, szép női lábakat.
De! Amennyiben nekem megtetszik valaki majd miután lekerül a lábáról a cipő valamint a zokni és nem olyan a lába, mint amilyennek én elképzeltem nem fog alábbhagyni az iránta érzett vonzalom. A nő -legalább is számomra - nem mell, punci, vagy láb hanem egy olyan személy, akiknek megvan ezen testrészük, de nem befolyásoló tényező ezek mérete, kinézete.
Mint a végén írtad, valóban fura ez számomra férfiként is, gondolom a hölgyek pedig ezt olvasva még inkább idegenkedni fognak, a lábfétises férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!