Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet jól és perszet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól és perszet jót egy viszanylak kicsi autóban szexelni ? (Kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Van egy elég jó testalkarú nő barátom akivel az elmúlt hetekben kissé kőzelebről is megismerhettük egymást.

Szinglik vagyunk mindketten,viszont nem testi lelki meg szerelmes kapcsolatokat szeretnénk!

Szimplán csak 1-2órára jól érezni magunkat.

Van egy kisebb autóm(suzuki swift)

Hogyan lehetne ott kiélnem a nőn a vágyaim ? (Ezt nem tudom jelenleg máshogyan kifejteni :) )

Esetlek valami taktikák?

Tippek trükök ?

Esetleg ha volt hasonlóban részed/élményed ne tarsd magadban.

Bátran fogadok itt akkár privátban is válaszokat! :)

2022. márc. 6. 14:51
A kérdező szavazást indított:
Ki lehet elégiteni egy nagyon kicsi autóban is rendesen egy nőt
Nem lehet egy autóban kielégiteni rendesen egy nőt
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Kenyelmetlen. A 2 szemelyes sportautomban volt reszem benne tobbszor, maradjunk annyiban hogy fantazialni jobb rola.
2022. márc. 6. 14:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Uhhh akkor az nekem nem jooo bro,mivel hirtele máshova nem igazán tudom vinni.
2022. márc. 6. 14:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval kizárásos alapon marad az autó :D
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet Suzukiban is,hátsó ülésen a pasi ül a lány meg beleül,meglovagolja.
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Hátsó ülésen szemből lovagló.

Hátsó ülésen misszionárius hosszában elfekve, bal lábad lent ahol lábak szoktak lenni, ott térdelj, jobb az ülésen, a nő jobb lába pedig felrakva a vezető ülésre, másik lábával átkulcsol.

2022. márc. 6. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös leírta a tegnapunk :)
2022. márc. 6. 15:26
 7/7 Mkdir ***** válasza:
Biztos élvezetes lesz, ha ennyi fantáziát sem tudsz belevinni a dologba és a problémamegoldásba. Én mindig teszem amit érzek és ahogy érzem és minden megy magától. Ha nem jó így akkor váltunk stb...én képtelen lennék ennyire mechanikus lenni. Szerintem a jó szexhez hozzátartozik a jó fantázia. Teljesen lényegtelen kinek mekkora a kocsija stb.
2022. márc. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!