Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi lehet neki a farka?
Haveri körben nagyon tetszik egy fiú. Viszont rengeteget poénkodik azzal, hogy kicsi a farka. Szerintetek mennyire lehet igazság alapja? Én úgy képzelem el, hogy akinek kicsi az szégyelli és komplexusos, tehát nem mondaná el mindenki előtt. Akinek meg nagy, az meg azért nem mondaná... Tehát nem értem, és elég gyakran felhozza röhögve. Pedig kb 190cm a srác, nem is tudom őt elképzelni kicsi farokkal.
Bár én is simán viccelődök a kicsi mellemmel, de talán az kicsit másabb téma 😃
Előfordulhat. Nem igazan van egyenes arány a testalkat és a farokméret közt, láttam már 186 cm-s fiút arasznyi (és vékonyka) cerkával. :(
(szigorúan saját tapasztalat alapján ebből a szempontból a pisze orrú fiúkat kerülném messzire, a nagy(obb) orrú srácok javára - bár erről is megírták már vagy 1000 helyen, hogy hülyeség - úgyhogy kéretik a helyén kezelni a dolgot)
Ha legközelebb említi, poénosan mondd neki, mutassa meg és te majd eldöntöd, hogy tényleg kicsi-e?
A pici cicit sokan kedveljük! ;-)
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!