Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok az mennyire érthető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az mennyire érthető vagy taszító számotokra, ha a pasi a prosztatamasszázst élvezi a legjobban, mert fizikailag elképesztő élvezetet nyújt neki?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nincs belőle semmi, szivesen csinálnám
2022. márc. 5. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha megfelelően előkészíted a terepet, akkor nincs vele gond.
2022. márc. 5. 23:32
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ez kizárt, le lehet pontozni, de sose matatnék pasiban.
2022. márc. 6. 02:25
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
extrának jó, de agybajt kapnék, ha mindig azt kérne
2022. márc. 6. 06:55
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem tenném meg. Nem is kérne ilyet szerencsére
2022. márc. 12. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem szeretem az ilyet.
2022. ápr. 3. 18:02
 7/11 anonim válasza:
94%
Ha olyan férfi kérné, akit szeretek és akivel párkapcsolatom van, megtenném, ha tudom hogy ezt is élvezi, vagy kísérletezni akar. Az én szempontomból, izgalmas belegondolni, hogy így is örömet szerezhetek neki és bízott bennem annyira, hogy megkérjen rá.
2022. ápr. 11. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Izgató.
2022. ápr. 17. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy észrevettem netes beszélgetésekből és a baráti társaságomban is, a nők 90%-a idegenkedik ettől. Főleg azért mert nem ismeri a biológiai hátterét és csak annyit lát benne, hogy a férfi seggébe kell turkálni. De amikor elmondom nekik, hogy mit és hogyan és miért és az miért jó a férfiak stb, érdeklődők lesznek. Az odaadóbbak pedig szeretnék ezt az örömet megadni a párjuknak... egy urológiána dolgozó nővér 33N
2022. jún. 19. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem egészségügyisként ez a téma kifejezetten érdekel, urológián dolgozó kollégákkal is beszéltem erről és egy orvos kolléga megtanított rá. A pasik szívesen fogadják tőlem és volt pár éve amikor anyagilag megszorultam, a neten hirdettem és csak kizárólag prosztata masszázst adtam a férfiaknak.
2022. júl. 16. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!