Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat az anal gondolatba de elképesztően felek kipróbálni tényleg szükséges beöntés? Hogy kell előkészülni nagyon izgulok
Nézd, biztos sok bírálatot kapok majd...
De én a feleségemnek úgy szoktam, hogy simán megmossa az ánuszát fürdéskor, én megtömöm sikosítóval a finom kis popóját, megjáratom, gumit húzok és megy is befelé :))
34 F
Anális szex már az utolsó lépés, ami hosszú előkészítést igényel. Nem lehet "csak úgy" belevágni, mert többek között ösztönösen ellenállsz a behatolásnak. Érdemes erre hónapokat szánni. Legyen anális izgatás, majd 1 ujjas masszázs, amit idővel 2 ujjra lehet bővíteni. Illetve kapható anális tágitó segédeszköz, amit normális szex közben behelyezhetsz. Jó esetben mire anális szexre kerülne a sor, már megszoktad a behatolást és a vastagság sem jelent gondot.
A beöntés nem kötelező, de ajánlott. Igazán ez a legkevesebb az egészben (zuzanycsővel NE próbálkozz!)
2-esnek egyébként igaza van ! Érdemes megfogadni amiket írt.
(1-es válaszoló voltam)
Ahogy a #2-es írja, az anál hármas alapszabálya: síkosítás, fokozatosság és higiénia. Mehet beöntés nélkül is, ha a pasid tisztában van vele hogy nem habos süteményt tárolsz ott.
Zuhanycső... NEM bele dugod, csak odateszed KÍVÜLRŐL, elengeded és megvárod hogy a nyomás feltöltse, azt nyomod ki.
Mindenképpen hasznosak, amiket előttem írtak, az a biztos, ha így csinálod, de megosztom az én saját tapasztalatomat.
Először zuhany alatt próbáltuk, ő kezdeményezte, de én is kíváncsi lettem, milyen érzés. Azóta többször is csináltuk, én akkor és azóta sem csináltam beöntést, és esetemben nem fordult elő “baleset”.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!