Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő kritizált testileg, majd ezt mondtam neki, megérdemelte?
A barátnőm nem kicsit duci, elég túl súlyos, nem a külseje miatt voltam vele, hanem mert jól kefélt meg szopott....aztán az egyik barátnője vissza mondta nekem, hogy azt mondta rólam lehetne nagyobb a farkam.
Teljesen normális méreteim vannak nem 20 centis de nem is érdekel, erre én el kezdtem cseszteni hogy fogyhatna mondjuk 20 kilót, mert ez így nem állapot...megvolt sértődve (persze csak azért mondtam mert ezt mondta rólam)
Aztán veszekedés után ezt mondtam neki "ha neked kicsi a farkam, azon nem gondolkodtál hogyha fogynál jobban beléd tudnák hatolni, először nézz magadra mielőtt engem kritizálsz, főleg ilyen téren, mert a te tested sem egy 10 pontos nőé"
Sírt majd pofán vágtam és szakítottam vele. Hát ennyi volt a történet...azóta írogat,de nem írok vissza semmit...beszéljük meg ezt vagy már mindegy? 29f
Tahó barátnőd van. Fogadjunk, hogy nem is kicsi a farkad, a nők az átlagos méretre is gyakorta mondják, hogy kicsi, ha meg akarnak bántani vele. Tudják, hogy ezzel tudnak legjobban beletaposni a férfi lelkébe, olyasmire beszólni, amiről nem tehet, ami nem rajta múlik.
Azért én a helyedben elgondolkodnék azon is, hogy nem a barátnő kavart-e be, mert mondjuk irigy rátok stb. Nagy szarkavarók tudnak lenni a nők.
Pofán azért nem kellett volna vágni a nődet. Egyébként valóban nagyon sok nő, de férfi is dagadt disznó lesz kapcsolatban. Eltunyulnak. Én össze sem jönnék sportolást kerülő nővel. F
Simán ott kellett volna inkább hagynod. Nem kellett volna megutnod, ha újra együtt lesztek ezt mindig felfogja hozni, sakkban fog tartani vele. Én is így jártam. Négy éve hallgatom..."hogy, de amikor megutottel" (pedig nálam véletlen volt, játszottunk és véletlen szajbautottem, esküszöm véletlen volt) azóta amikor valamilyen probléma van és kezdeném savazni a külsejét vagy a hozzaallasat...felhozza, vert helyzet, vesztettél, ő győzött ebben az parbajban.
Szerintem engedd el haver és keress majd egy másikat....vagy próbáld meg, de készülj fel erre, hogy ezt egyfajta aduként fogja felhasználni ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!