Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy atom ribizli csaj bemószeról egy tiktok videóban olyan akivel összevesztem majd elküldtem a fenébe az megérdemelné, hogy a tartalmakat amiket küldött napi ürülék oldalra elküldjem?
Volt 3 éve egy csaj tinderről, akivel ment a camszex videót küldött meg ilyenek. Majd mikor átállt találkozás előtt egy pénzes pasihoz elküldtem a fenébe. Volt pár ilyen.
Aztán ezek mintha teréz anyák lennének egy tiktok videóban amiben feltűnök megmondta, hogy én zaklattam. Pedig ő volt egy atom ribizli aki kínálgatta magát. Erre még két ilyen csaj hozzáírt. Mintha szentek lennének. Napi s.r pedig hetekig megélne belőlük.
Mit zaklattam? Az nem zaklatás, hogy megmondtam neki hogy mekkora r-.nc.
Erre úgy írja tik tokra amit ezek használnak amúgy mintha terézanya lenne a kolostorból.
Ah a XXI. század gyümölcsei, amikor a szexet kamerába, a közösségi életet meg instán, tiktokon meg facen élik meg a fiatalok.
Bármit amit közzéteszel róla bűncselekményt követsz el, ennek tudtában küld el a napisz.rra. A tiktok sztárok meg csak figyelemre vágynak, 5 perc hírnév 20 nézőtől hatalmas siker mondhatom. Sz.rjál rá, legyél az okosabb, semmit sem kell reagálnod. Ha úgy érzed a személyiségi jogaidat sérti akkor írsz az üzemeltetőnek és leszedik a videóját probléma megoldva. Felesleges netes üres szájkaratéba belemenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!