Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális életetek mennyit változott a terhesség alatt?
Fel vagyok készülve azért erre a változásra. Szóval nem aggódom emiatt. Megpróbálok én is minél többet segíteni neki. Szeretném, hogy azért magára is legyen ideje a pici mellett. Úgy vagyok vele, hogy ha én segítem, akkor neki is könnyebb ezt az időszakot átvészelni. Nem aggódom amiatt, hogy szex nélkül leszünk. A korábban a vetélés után is csak 8 héttel szexeltünk (5 hét után volt petting). Most másabb lesz, mivel hárman leszünk, de ha segítem, akkor hiszem, hogy ezen is túlleszünk együtt. Szerintem férjként ezzel tudok neki leginkább segíteni. A lelki támogatáson kívül.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy kinél mi volt az, amire azt mondja nőként, hogy ezt másképp is tehette volna abban az időben a párja. Mivel ez is egy érdekes téma. Mi pasik néha figyelmetlenek tudunk lenni, de azért megpróbálok neki minél jobban segíteni. 2 hétig otthon maradok vele emiatt. Nem szeretném, hogy feleslegesen megterhelje magát. Azért én is olvasgattam róla, hogy milyen okok lehetnek abból, ha a nő nem pihen a gyermekágyi időszak alatt. Az első 6 hétben a takarítást más fogja megoldani (két diáklány szebpénzért felajánlotta, hogy hetente 1x kitakarítanak és mosnak). Emellett enyém a konyha. A legtöbb ételt előre elkészítjük a fagyasztóba. Csak köretet kell mellé csinálnom. Páromnak így lesz ideje a babával foglalkozni és így nem azon kell idegeskednie, hogy szalad a ház. Úgyis egy elég megterhelő időszak tud lenni ez az első pár hét.
Mint a nyulak,csak sokkal visszafogottab stilusban.
Előtte utána hosszabb összebújással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!