Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kielégítetlen vagyok a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kielégítetlen vagyok a párom mellett, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Kezdek besokallni hogy kielégítetlen vagyok párom mellett. Haza jön este eszünk és vacsi után már el tudna aludni. Hogy ha evés előtt kezdünk bele akkor meg abbahagyja mert korog a gyomrom, evés után már nincs kedve hozzá én meg várnám hogy folytassuk. Örülhetek ha hétvégén van valami amikor nincs úgy ki. Egyre feszültebb vagyok ettől, mit kéne tenni?
ma 03:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélni vele.
ma 03:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Önnönmagad által kielégüléshez jutni.
ma 04:20
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Én férj vagyok de ugyan ez a helyzet páron munkából kifolyólag mindig fáradt pedig ahhoz tudok besegítek neki a házi munkában is ezzel neki könnyebb legyen,de a sex neki már nem fontos.
ma 05:04
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Mi lenne ha reggel időben kelnétek egy jó kis dugáshoz?
ma 05:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szexeljetek munka előtt
ma 06:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, ha csak vacsora után alszik be, az enyém hazajön és egész délután alszik... rohadt egyedül vagyok örökké...
ma 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik nem vagyok egyedül azzal, hogy van párom, mégis kielégítetlen vagyok.

Kezdésnek beszélj vele, mond el neki hogy mennyire hiányzik neked, stb.

Én is sokszor próbáltam már megbeszélni vele, de eredményt nem értem el.

Viszont nálad még sikerülhet ha nem beszéltetek erről.

Ha pedig nem érdekli, nincs azon hogy ezt megoldjátok, akkor csak az van, hogy máshol keresed a kielégülést.

Vagy szenvedsz úgy mint én, mert nem akarom megcsalni, mivel szeretem.

Ami nem túl jó dolog.Én is elfáradtam már az évek alatt, és ha jönne egy lehetőség, már nem biztos egy ellen tudnék állni.

Ezt a 3 opciót tudom.

ma 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Megcsalás semmilyen helyzetben nem opció…

Beszélj vele szerintem is

ma 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen őszintén beszéld meg vele, hogy bizony te kielégületlen vagy (és e miatt feszült) s sűrűbben, vagy éppen más minőségben igényelnéd a szexet (nem csak "tudjuk le gyorsan" kötelező-jelleggel).

Ha ezen nem változtat akkor neked kell döntened, lépned. Eldöntened, hogy azt akarod-e, boldog lennél-e ha neked már életed végéig csak erről szólna a szex, az állandó sóvárgásról, kielégítetlenségről. A lépést meg majd te hozod meg.

ma 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki. Ilyen egyszerű.

Az meg hogy a gyomorkorgastol nincs szex az kifogas. Valszeg nem is akar. Vagy dug mással vagy aszexuális vagy csak te nem vonzod már. Ezt kell kideriteni

ma 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!