Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak mindenre is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak mindenre is feláll, kicsit nem is tudom, úgy érzem ettől magam, hogy mást se akar csak egész nap dugni?

Figyelt kérdés

Nyilván tök jó ha feláll rád a barátod pénisze mert azt jelenti hogy kíván, de ha mar attól is feláll hogy megsimogatom az arcát vagy levegőt veszek..

Lassan úgy érzem mintha egy kanos tini lenne pedig 30 éves, és máson nem is járna az esze csak a dugáson.

Képzelem ha igy feláll neki mindenre, akkor milyen más ingerekre is, pl. Egy jó csaj elmegy mellette az utcan..

Konkrétan szerintem nem is nekem szól ez, csak állandóan baszhatnékja van..

Néha tökre kellemetlennek érzem már a dolgot..

Már saját magam alacsonyitom le valami eszköznek amivel ki tud elégülni.. Megérteném, ha eddig Szűz lett volna vagy 15 lenne de így..

2022. márc. 1. 07:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

Ilyen magas szexuális igényű női partnert keresek.

33f

2022. márc. 1. 09:05
 22/32 anonim ***** válasza:
76%
Igen, normális. Ebbe nem szabad semmilyen mögöttes dolgot belelátni, 10-15 év múlva (ha még együtt lesztek) már nem lesz így, akkor még hiányolni is fogod hidd el
2022. márc. 1. 09:07
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy hiányolni fogom, hogy úton útfélen felálljon neki. Nem arról van szó, hogy ingerek hatására áll fel neki, mondjuk otthon, annak ki ne örülne, de az, hogy a penztárnál feláll neki a tescoban, mert felpakoltam a szalámit a szalagra, szerintem ez már gáz. Múltkor volt ez.
2022. márc. 1. 09:12
 24/32 anonim ***** válasza:
64%
ajj ember, es megis ki a fxsz veszi eszre szerinted hogy felall neki? ha van annyi esze es normalis nadragot hord, normalis felsovel, ami a pocseig leer. gondolom nem furdogatyaban maszkal 0-24 telen nyaron.. ez legyen a legnagyobb bajod b+
2022. márc. 1. 09:17
 25/32 A kérdező kommentje:

Én észrevettem úgy, hogy előtte álltam, akkor szerinted más nem látja?

Ha a szüleimnél vasárnapi ebéd közben mikor esszük a húslevest, akkor is felállna neki és én látnám, akkor szerinted anyámék mit szólnának?

Farmeren keresztül is látszik.

2022. márc. 1. 09:21
 26/32 anonim ***** válasza:
28%
Én kétlem, hogy nem volt szűz. Nyugodj meg, másra is feláll neki. Volt ilyen párom nekem is.
2022. márc. 1. 09:39
 27/32 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem volt az, tobb baratnoje volt es mind tobb eves kapcsolat.
2022. márc. 1. 10:04
 28/32 anonim ***** válasza:
84%

Én párom is ilyen 45 évesen. Együtt élünk 1 éve és előtt 2 évig voltunk együtt, van 2 gyerek, de reggel este igényli a hancúrt.

Ha úgy alakul napközben is van egy kis orál. Ha meg áll neki akkor hagyjuk hagy álljon. A többiek mit gondolnak? Le van ejtve.

Bizonyos kor után el kell engedni, hogy mit gondol rólam a szomszéd néni, a postás, a pénztáros vagy akárki.

Még én jól érzem magam.

2022. márc. 1. 10:13
 29/32 anonim ***** válasza:
65%
ham ham ham, egyél troll, fincsi fincsi
2022. márc. 1. 10:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy nem trollkodom.
2022. márc. 1. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!