Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen női alak már kövérnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen női alak már kövérnek számít?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem az.

2022. febr. 25. 09:10
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Bárki leírhatja a véleményét, lehet vitázni kultúráltan. Aki szerint nem kövér, az indokolja meg, hogy miért nem az.

2022. febr. 25. 10:00
 22/42 A kérdező kommentje:
Vagy nem muszáj megindokolni, ha nem akarja. Nincs kényszer.
2022. febr. 25. 10:01
 23/42 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy nagyon jó alakú nő ti hülyék!!
2022. febr. 25. 10:02
 24/42 anonim ***** válasza:
21%
Nem kövér, csak tiktok pcsa
2022. febr. 25. 10:08
 25/42 anonim ***** válasza:
36%

#23: köszi a bemutatkozást.

Szerintem az a hülye, aki lehülyéz másokat ízlés miatt...

OK, SZERINTED nagyon jó alakja van. Mert a te ízlésed ilyen. Elfogadjuk, jogod van hozzá.

Másoknak meg túlsúlyos. Mert az meg az ő ízlésük szerint az. Elfogadjuk, joguk van hozzá.

Attól még senki sem hülye, mert más az ízlése mint neked.

Ettől te lettél hülye, mert lehülyéztél másokat eltérő vélemény miatt.

2022. febr. 25. 10:15
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat.
2022. febr. 25. 10:25
 27/42 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is kövér, én biszex nőként nem szeretnék ilyen testet és nem tudnék ilyen testű nőhöz vonzódni. Egyébként csinos, de senki nem állította, hogy kövér nő nem lehet vonzó. Ízlések és pofonok.
2022. febr. 25. 10:49
 28/42 anonim ***** válasza:
73%
Hát aki szerint ez nem kövér, az megnézettethetné a szemét (vagy az agyát). Ha egy 5-10 centit lejjebb tette volna a kamerát és nem nyomná előre a fejét, akkor látszódna, hogy mekkora tokája van. De amúgy nem nehéz kitalálni, hogy a ruha alatt maximálisan kitölti a rendelkezésre álló teret (ami ránézésre nem kicsi).
2022. febr. 25. 11:06
 29/42 anonim ***** válasza:
72%
Egy lógócsöcsű tehén. Zsírkoca
2022. febr. 25. 11:19
 30/42 anonim ***** válasza:
60%

"Aki szerint nem kövér, az indokolja meg, hogy miért nem az."

Nehéz indokolni, hogy mi számít kövérnek, mert ez egy szó, aminek más jelentést tulajdonítunk te és én, de megpróbálom.

Ha jól értem, számodra a kövér azt jelenti, hogy a neked tetszőnél több rajta a túlsúly. Ilyen értelemben valahol számomra is kövér, mert nekem sem igazán esetem. Ugyanakkor az én skálám nem ilyen fekete-fehér.

Számomra a kövér ember olyasvalaki, akinek az életét már egészségügyi és praktikus szempontokból is meghatározza a testsúlya. Pl mert elfárad, ha felmegy az emeletre, folyton izzad, rossz a cukra, fájnak a lábai sorolhatnám. Szerintem erre a lányra ezek nem igazak.

Esztétikai szempontból szerintem az a kövér ember, akinek nagy hasa van, narancsbőrös, egyenesen állva is hurkás a teste, erős tokája és lángosképe van, stb. Szerintem egy konkrétan kövér ember meglehetősen ritkán esztétikus bárkinek, ott inkább a kivételek a jellemzőek. Ez a lány egyszerűen nagy és telt. Ráadásul elég szerencsésen is oszlik el rajta a felesleg.

Ha objektívek próbálunk maradni és a a BMI-t nézzük, akkor ez a lány valószínűleg enyhén túlsúlyos, de nem elhízott. Az elhízottságnak is három fokozatát ismeri el a BMI index, én az elsőbe már belecsúsztam már korábban, és az emberek többsége nem tartott akkor sem kövérnek, csak nagy darabnak. Az általános kövér kijelentés inkább a kettes típusú elhízás.

Szerintem ez a lány egyszerűen ilyen testalkat, és van is rajta felesleg, de ha leadná, nem biztos, hogy jól állna neki. A melleit nézve valószínűleg volt ő súlyosabb is, csak fogyott belőle, aminek a mellei látták a kárát. Ha tovább fogyna, ruhában lehet, hogy csinosabb lenne, az arcának jól állna, de az alkata nem lenne jobb.

2022. febr. 25. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!