Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/42 A kérdező kommentje:
Miért mondjátok akkor, hogy nem kövér?
2022. febr. 25. 09:35
12/42 anonim válasza:
Erősen túlsúlyos. Persze fiatal, csinos arcú és nagy dudái vannak, szóval sokakaknak bejön, de ha meglátnák bikiniben, sztem mindjárt más lenne a helyzet.
13/42 anonim válasza:
Na igen, ezen a másikon már jobban látszodik. Igen, ez a nő (az én nézetemben) már kovér.
14/42 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Ha lefogyna, elég jó csaj lenne belőle.
2022. febr. 25. 09:38
15/42 anonim válasza:
Bírom hogy minden ilyen kérdésnél megjelenik 2-3 dagi nőkre bukó valaki és bőszen lepontoznak mindenkit akik szerint valaki túlsúlyos.
Ez a csaj is az, egyértelműen. ez nem jelenti azt hogy ne tetszhetne másoknak.
Értem, hogy nektek a ducik jönnek be, de ez ízlás dolga. Miért kell beleállni másokba csak mert más az ízlésük?
17/42 anonim válasza:
#15:
nekem bejönnek a duci lányok, én írtam az első választ, engem nem zavar, hogy másoknak a vékonyabbak jönnek be
viszont a kérdezőt sem értem, feltett 1 kérdést amire szerinte csak az ő véleménye a jogos és aki szerint nem kövér, az kb vak kategória :D
18/42 anonim válasza:
Igen az, kövér. De amúgy nem mindegy? Elég sok pasinak pont az ilyen alak jön be. Én sem löknem le magamról. Jó kerek idomai vannak, nem csak egy zsír halmaz.
19/42 anonim válasza:
Szemlátomást túlsúlyos, ami még rendben is lenne. Ám mivel az is látszik hogy SOHA nem sportol, hamar kimutatható egészség károsodásokat fog átélni.
20/42 anonim válasza:
Szerintem nem kövér. De felőlem nyugodtan mondhatjuk kövérnek is, és a mérleg mutathat 100 kilót is (jóval alatta van), mert számomra rendkivül izgató: nagy természetes cicik, nagy segg, vaskos combok, szép arc, szőke haj, és ahogy elnézem, dugni is szeret. Álomnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!