Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok dugni az asszonnyal amiota visszavaltottunk gumira. Nagyon onzo vagyok?
Figyelt kérdés
Amiota megint fel kell oltozni,azota nincs kedvem ,nem jo, nem tetszk. nem is ertem hogy tudnak emberek gumiba. Az asszony meg nem akar bogyot szedni tobbet. Kulonbozo okokra hivatkozva, pl káros a szervezetnek. Mi a francot csinaljak?2022. febr. 24. 10:12
31/40 anonim válasza:
Vigyázzatok mert még ír privátot és benneteket is el kuld oda, ahova kíván. :D:D én is beszartam tole :D
32/40 anonim válasza:
"Mi a francot csinaljak?"
Ha (már) nem akarsz gyereket, akkor menj egy vazektómia műtétre.
34/40 A kérdező kommentje:
Ilyen fiatalon? Noormalis vagy?
2022. febr. 24. 14:24
35/40 anonim válasza:
Mert a nőtöl elvárod hogy szétcsessze magát a fogamzasgátlóval..nyugodtan te is meg teheted....
36/40 anonim válasza:
34
Nem a korodon múlik, hanem azon, hogy akarsz-e még gyereket.
37/40 anonim válasza:
Teljesen megértem a párodat. A védekezés két ember feladata. Ha nem szeretnétek gyereket, akkor nyugodtan elköttetheted magad és meg van oldva. Neki még esetleg a hormonmentes spirált tudom ajánlani, de nem mindenkinek jön be.
38/40 anonim válasza:
És csodálkoznak miért rühellem a férfiakat...
39/40 anonim válasza:
Szedj férfi hormonális fog.gátlót. Kevésbé káros, mint a női.
40/40 anonim válasza:
Addig hisztizel,míg megunja,és kerít valakit akinek nem gond a gumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!