Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzanak az átlagnál teltebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzanak az átlagnál teltebb lányok szexuálisan,vonz egy kis bdsm is ebben viszont nem akarok senkit megvezetni csak hogy megkaphassam nem vagyok az a típus. Viszont így nemtudom hol találhatnék partnert hozzá?

Figyelt kérdés
Magamról 190 magas 80kg sportos rövid barna haj kék szem nagy méret,stb de nemtudom merre induljak el. Mármint tudom hogy miként tudnám "összehozni" de a lelkem nem engedi hogy valakit felültessek sokkal jobb lenne egy letisztázott baráti kapcsolat vagy ilyesmi viszont ilyenek nem az erősségem ebben kérném a segítségetek hogy miként vágjak bele?

2022. jan. 28. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom leszűrni mit is akarsz... Miért is kellene bárkit megvezetned, becsapnod? Szerinted a BDSM-et csakis max. 50 kg-s nők kedvelhetik? Éppúgy kedvelhetik teltebb nők is. Keresd akkor őket. Ha tudod hogy kell "összehozni" akkor mi is a pontos kérdésed???
2022. jan. 28. 02:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Nem értem mi a kérdés és hogy miért kéne megvezetni bárkit. Én is teltebb csaj vagyok és sub, nem is jönnék össze olyannal, aki nem szereti a bdsm-et. Kifejtenéd mi is okoz problémát?
2022. jan. 28. 03:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Lehet egy kissé megfelelőtlenül fogalmaztam csak közben dolgozom bocsi

Arra gondolok hogy élőben nincs gond azzal hogy ismerkedjek hölgyekkel viszont ahoz hogy csak barátság extrákkal kapcsolatra keressek nincs érzékem és arra értettem a megvezetést hogy nem szeretnék senkit hitegetni kapcsolattal amikor nem arra vágyom viszont egyszerűbb kapcsolatot nem tudom hogyan alakítsak ki

Mégsem mondhatom ismerkedés közbe hogy tetszel de csak kiszeretnélek elégíteni mert elhajtanak :D erre vonatkozik a kérdésem hogy akkor miként ismerkedjek lazább kapcsolatra?

2022. jan. 28. 03:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyire nem kell belemenni. Megmondod hogy nem keresel hosszútávra. Innen már jön hogy vagy szex kapcsolat vagy semmi. A másik meg eldönti
2022. jan. 28. 06:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szimpixi
2022. jan. 28. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan vannak, akiknek BDSM szexkapcsolatuk van. Szóval nem megoldható.
2022. jan. 28. 07:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 pont úgy kell alkalmira ismerkedni "csajozni" mint normál kapcsolatra - szimpátia, bizalom, vonzalom, vágy felkeltése. Csak jobban kell ezekben "teljesítened" hogy egy nő belemenjen alkalmiba / szexkapcsolatba. Ettől még a nők többsége nem fog szexkapcsolatot akarni, DE vannak akik igen.
2022. jan. 28. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Beteg vagy... Normális pasiknak semmi ilyen nem esik nehezére.
2022. jan. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!