Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy valakive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy valakivel nem akarok lefeküdni, csak jól leszopni, és ennyi?

Figyelt kérdés
Én most épp így vagyok egy munkatársammal, aki eddig semmit nem mozgatott meg bennem, nem is igazán az esetem, sokáig nem is kedveltem. Kb. egy hete pedig erről fantáziálok, már attól félek, észreveszi rajtam, nem is tudok a szemébe nézni. Magam sem értem...

2022. jan. 24. 23:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Szubmissziv vagy. Amúgy is van az a mondás hogy jobb adni, mint kapni, nem? 😂

Terdelj be és szopd le. Kevés férfinak lenne ez ellenére. 😗

2022. jan. 24. 23:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szopás jobban izgat mint a szex. Vagy csak vele izgatna jobban egy gyors szopás.
2022. jan. 25. 00:01
 3/21 A kérdező kommentje:
Csak vele, csak ennyit akarok tőle.
2022. jan. 25. 00:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz ha annyira izgat.

Gondolom neki nem lenne ellenére :)

2022. jan. 25. 00:05
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy merem, párkapcsolata van, nem is tudom tetszem-e neki, sose tolakodott.
2022. jan. 25. 00:08
 6/21 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóan gondolom, mint az 1-es válaszoló. Valószínű, hogy a személyisége nem vonzó a tudatos énednek, viszont a benned levő nő ösztönösen vonzónak tartja valami miatt. Úgymond "magadba engedni" nem szeretnéd épp a tudatos éned elutasítása miatt, a szopással viszont a tudatalattid megélhetné vele a szexuális vonzódást.
2022. jan. 25. 00:09
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Beszélgess vele, flörtölj egy kicsit.

Gyakran vannak ilyen vágyaid? :)

2022. jan. 25. 00:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már ilyen, szerintem a #6-os nagyon jól leírt egy gyakoribb okot. Persze hogy nálad mi a pontos ok, azt cssk te tudhatnád.

Én jelenleg is hasonló hullámban vagyok, csak én minden férfival kapcsolatban, általánosságban. Inkább csak előjátéknak megfelelő dolgokat csinálnék, szexet nem akarok. Nálam az az oka, amit a 6os írt

N

2022. jan. 25. 02:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én miért nem tudok ilyen helyen dolgozni?
2022. jan. 25. 05:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam sokáig. Bár én le is feküdtem volna vele, de a fantáziámban mindig inkább csak az volt, hogy leszopom. A hatos viszont érdekeset írt...Én sem értettem miért nem a konkrét szexelésről fantáziálgatok, miért csak arról, hogy leszopom. De azt hiszem a hatos válaszában ott van.
2022. jan. 25. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!