Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy valakivel nem akarok lefeküdni, csak jól leszopni, és ennyi?
Lányok, ilyen tényleg létezik, hogy arról fantáziáltok, hogy "de jó lenne leszopni xy-t" mindenféle további szexuális cselekmény nélkül? Eddig azt hittem, hogy csak a férfiaknál van ez a "hú, de kinyalnám" érzés, ráadásul ilyenkor minket általában elhordanak mindenféle impotens, meg perverz állatoknak, pedig lehet, hogy nálunk is csak a #6-os által leírt dolgok játszanak...
Na de a lényeg: milyen szintű munkatársak vagytok? Van valami alá-fölérendeltségi viszony köztetek, vagy tök egyenrangú kollégák vagytok? Milyen gyakran futtok össze a munkahelyen, és milyen szituációban? Egyáltalán milyen jellegű munkahely ez? Megoldható, hogy viszonylag nyugiban tudjatok kettesben beszélgetni pár percet pl. egy kávé mellett, ahol mondjuk el tudnád neki mondani, hogy "Figyelj Janikám, tudom, hogy van párod, de nagyon leszopnálak egyszer, és semmi több, semmi folytatást nem várok tőled, úgyhogy van-e részedről annak valami akadálya, hogy kettesben elmenjünk az irattárba, vagy a raktárba valami anyagért?" Arra azért vigyázz, hogy ha ez egy férfitöbbségű munkahely viszonylag "egyszerűbb" emberekkel, akkor nagyjából 1 hét múlva mindenki tudni fog róla... Mérlegelj, és dönts jól, azt kívánom!
“Lányok, ilyen tényleg létezik, hogy arról fantáziáltok, hogy "de jó lenne leszopni xy-t" mindenféle további szexuális cselekmény nélkül?”
Én nem tapasztaltam még ilyet. :D Pláne, ha eddig semmilyen testi kapcsolatunk nem volt. Furcsállnám. De nem zárom ki, hogy van ilyen.
Egyébként gondolom azt nem is sejted, hogy hányszáz férfiben ültetted itt el a reményt, hogy hátha pont ő az, akit az egyik kolléganője le szeretne titokban pippantani... És amíg ki nem írod majd, hogy megvolt, vagy azt, hogy 100%, hogy inkább mégsem teszed meg, addig folyton csak reménykednek 🤣
#14 voltam 🙂
17 🙂🙂🙂
Remélem mindenkinek megadatik végül, aki szeretné. Nekem meg majd alakul valamerre.😌
19
Nem, mindegyik kérdésedre nem a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!