Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy valakive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy valakivel nem akarok lefeküdni, csak jól leszopni, és ennyi?

Figyelt kérdés
Én most épp így vagyok egy munkatársammal, aki eddig semmit nem mozgatott meg bennem, nem is igazán az esetem, sokáig nem is kedveltem. Kb. egy hete pedig erről fantáziálok, már attól félek, észreveszi rajtam, nem is tudok a szemébe nézni. Magam sem értem...

2022. jan. 24. 23:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A 6-os tényleg jól beletalált. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy más mondja meg, amit én még nem tudok magamnak megfogalmazni.
2022. jan. 25. 08:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik kifejezetten külsőre, akkor érthető valamilyen szempontból.
2022. jan. 25. 08:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Most egyelőre várok pár napot, hátha elmúlik ez az érzés, és visszaáll a rend:) ha meg nem, akkor majd lesz valahogy.
2022. jan. 25. 09:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, ilyen tényleg létezik, hogy arról fantáziáltok, hogy "de jó lenne leszopni xy-t" mindenféle további szexuális cselekmény nélkül? Eddig azt hittem, hogy csak a férfiaknál van ez a "hú, de kinyalnám" érzés, ráadásul ilyenkor minket általában elhordanak mindenféle impotens, meg perverz állatoknak, pedig lehet, hogy nálunk is csak a #6-os által leírt dolgok játszanak...

Na de a lényeg: milyen szintű munkatársak vagytok? Van valami alá-fölérendeltségi viszony köztetek, vagy tök egyenrangú kollégák vagytok? Milyen gyakran futtok össze a munkahelyen, és milyen szituációban? Egyáltalán milyen jellegű munkahely ez? Megoldható, hogy viszonylag nyugiban tudjatok kettesben beszélgetni pár percet pl. egy kávé mellett, ahol mondjuk el tudnád neki mondani, hogy "Figyelj Janikám, tudom, hogy van párod, de nagyon leszopnálak egyszer, és semmi több, semmi folytatást nem várok tőled, úgyhogy van-e részedről annak valami akadálya, hogy kettesben elmenjünk az irattárba, vagy a raktárba valami anyagért?" Arra azért vigyázz, hogy ha ez egy férfitöbbségű munkahely viszonylag "egyszerűbb" emberekkel, akkor nagyjából 1 hét múlva mindenki tudni fog róla... Mérlegelj, és dönts jól, azt kívánom!

2022. jan. 25. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

“Lányok, ilyen tényleg létezik, hogy arról fantáziáltok, hogy "de jó lenne leszopni xy-t" mindenféle további szexuális cselekmény nélkül?”

Én nem tapasztaltam még ilyet. :D Pláne, ha eddig semmilyen testi kapcsolatunk nem volt. Furcsállnám. De nem zárom ki, hogy van ilyen.

2022. jan. 25. 14:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen, létezik látod, én is meglepődtem magamon, mert ez azért nem volt eddig jellemző. Mellérendeltek vagyunk, egy fal választ el minket egész nap, és ferfitöbbség van, akiknek nagy része nem valami észlény, ezért én is azt gondolom, magamnak teszek jót, ha nem rizikózok. Pedig biztos jó lenne:)
2022. jan. 25. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként gondolom azt nem is sejted, hogy hányszáz férfiben ültetted itt el a reményt, hogy hátha pont ő az, akit az egyik kolléganője le szeretne titokban pippantani... És amíg ki nem írod majd, hogy megvolt, vagy azt, hogy 100%, hogy inkább mégsem teszed meg, addig folyton csak reménykednek 🤣

#14 voltam 🙂

2022. jan. 26. 11:29
 18/21 A kérdező kommentje:

17 🙂🙂🙂

Remélem mindenkinek megadatik végül, aki szeretné. Nekem meg majd alakul valamerre.😌

2022. jan. 26. 12:58
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Olyan személyiség vagy, aki nem szereti, ha az ő öröme teljesül? Azt szereted, ha te adhatsz valakinek valamit, amivel örömet szerzel, és te erre egyáltalán nem tartasz igényt? Semmiben sem igényled a kölcsönösséget, egyenlőséget? Mindig te adsz és nem akarsz viszonzást, ilyenek az emberi kapcsolataid?
2022. jan. 26. 21:06
 20/21 A kérdező kommentje:

19

Nem, mindegyik kérdésedre nem a válasz.

2022. jan. 26. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!