Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan hirdetést felrakni nőként ahol a szexért cserébe pénzt kérnék? Nem akarok hivatásos lenni, csak 1-2 alkalommal összesen
Figyelt kérdés
Sejtem hogy tiltásra kerül a kérdésem, de a rosszlányokon kivül semmi normális portált nem találtam2022. jan. 6. 01:00
1/18 anonim válasza:
Bármelyik társkeresőn megteheted, csak ne írd ki hogy pénzért csinálnád, elég sokan csinálják így, engem legalábbis gyakran betalálnak az ilyen oldalakon akikről kiderül hogy igazából pénzért csinálnák.
2/18 anonim válasza:
Minden nő ezt csinálja, ki így ki úgy.
3/18 anonim válasza:
Szólj hozzá itt a szexrovatban sokszor, rád fognak írni jópáran, köztük simán találsz olyat, aki fizetne is érte.
4/18 A kérdező kommentje:
Itt neccesebb, mert se ők nem látnak képet rólam se én róluk. Becsapni meg senkit nem akarok, hogy valami topmodell csaj vagyok hosszú szőke hajjal aki egyetemre gyűjtöget.
2022. jan. 6. 01:33
5/18 anonim válasza:
Vannak itt olyan kiéhezettek, hogy a 80 éves Rózsika nénit is megdugnák. Meg a pasik eleve kevésbé válogatósak a szexben.
Nem komoly kapcsolatot keresnek itt az emberek, általában incelek meg tilosban járó házasok vannak itt pont az arcnélküliség miatt. Egyik se élete szerelmét keresi, csak egy lyukat. Szóval fogsz találni olyat, akinek kellesz egy menetre pénzért is. Huszonéves szüzek is jelentkeznek nálam gyakran, mindegy nekik, ki, csak valaki vezesse be őket a nemi életbe.
Na nem azért írom, hogy írjanak, eszem ágában sincs szexelni itt senkivel.
6/18 anonim válasza:
A pénzért akarod csinálni vagy izgat a szexuális része?
8/18 anonim válasza:
Startaprón is vannak már ilyen hirdetések
10/18 anonim válasza:
love.hu
szexrandi.hu
tinder
Csak annyit írj, hogy támogatóm keresem. Ez egy kifejezetten diszkrét szexuális ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!