Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet olyan hirdetést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan hirdetést felrakni nőként ahol a szexért cserébe pénzt kérnék? Nem akarok hivatásos lenni, csak 1-2 alkalommal összesen

Figyelt kérdés
Sejtem hogy tiltásra kerül a kérdésem, de a rosszlányokon kivül semmi normális portált nem találtam
2022. jan. 6. 01:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a startapro is tele van ilyen hirdetésekkel, meg van egy csomó szexpartner kereső weboldal, bár a többsége elég vacak.

De van olyan chat is, ahol lehet feltenni a profilba képeket, és vannak külön szex témájú chat-szobák.

2022. jan. 6. 08:04
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Nyugodtan irj privit itt.
2022. jan. 6. 08:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Jófogás
2022. jan. 6. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Itt is próbálkozhatsz privátban! F.
2022. jan. 6. 09:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Startaprót tudom mondani én is, ott vannak ilyen támogatót keresők.
2022. jan. 6. 10:18
 16/18 A kérdező kommentje:
Wow. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi lehetőség van erre. Köszönöm a segítő kommenteket! Többet tudtam itt meg mint amennyit a google mutatott. És köszönöm, hogy nem itélkező kommentek sokaságát kaptam! Akik írtak privátot még a mai nap válaszolok rendesen!
2022. jan. 6. 13:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is írnék privatot,ha pár dolgot elárulsz, pl hogy merre laksz, hány éves vagy ,mennyi az annyi :D
2022. jan. 6. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Mik a paramétereid? Mennyi a tarifa? PM?
2022. ápr. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!