Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok dugni az asszonnyal amiota visszavaltottunk gumira. Nagyon onzo vagyok?
Figyelt kérdés
Amiota megint fel kell oltozni,azota nincs kedvem ,nem jo, nem tetszk. nem is ertem hogy tudnak emberek gumiba. Az asszony meg nem akar bogyot szedni tobbet. Kulonbozo okokra hivatkozva, pl káros a szervezetnek. Mi a francot csinaljak?2022. febr. 24. 10:12
11/40 anonim válasza:
Szegény asszony kifogott egy hisztigépet :D Akkor ne dugd, ha nem akarsz gumiban. Majd pár hét-hónap után jo lesz gumiban is. Reméelem még nincs gyereketek. Egyenlore ne csináljatok még.
12/40 A kérdező kommentje:
Elotte minden mukodott rendesen, most meg mar nem. Nem forditva szokott ez lenni? Elobb gumival toljak a párok, aztan meg bogyoval?
2022. febr. 24. 10:28
13/40 anonim válasza:
Elárulom a fogamzásgátlót sem lehet életünk végéig szedni. Hadd legyen már szabad akarata, hogy azt szed vagy nem szed amit akar. A fogamzásgátló nem olyan jó móka, a nők nagyrészének mellékhatásokat okoz, lehet fél év után lehet 10 év után jön ki. Az hogy te felhúzol egy gumit maximum az élvezeten tompít egy kicsit, de nem fog negatívan hatni a testedre. Ha ennyire nem bírod a gumit akkor köttesd el magad. De persze azt nem akarod mert még a végén neked kéne gondoskodni a fogamzásgátlásról, nem tudod rá hárítani a nőre.
15/40 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy a hormonális fogamzásgátló káros a szervezetre? Brutális kockázatai vannak. A saját párodról van szó. Mit kell még magyarázni?
16/40 anonim válasza:
Már a megfogalmazás alapján is feltehetően kitalált a kérdés, és az illető senkivel sem dug.
17/40 anonim válasza:
Talán tudom már kiírta ki ezt a kérdést. A vallás/valláskritika rovatban vagy egy sérült ember, aki hasonló helyesírással ír ki kérdéseket, rendszeresen ugyanazokról a témákról.
(tényleg sérült ember, mutatta az orvosi papírját fotón).
Aki aztán trágár szövegeket írogat privátban akkor, ha valaki kritizálja a kérdését, ahogyan én tettem a 16-os kommentben. Most jött egy ocsmány privát levél tőle nekem.
Hagyjátok ezt a kérdést, mert valószínűleg kamu.
Jelentettem a moderátornak.
18/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen vallasos kategoriarol beszelsz. De a kerdes legit. Nem tudom milyen orvosi papirrol beszelsz. De mutasd mar,had nezzem meg en is.
2022. febr. 24. 11:12
19/40 anonim válasza:
Ez a tagadás megint hasonló reakció, mint amit máshol csinálsz.
Egyre biztosabb, hogy te vagy az.
20/40 A kérdező kommentje:
Nincs itt semmifele tagadas. Linkeld be,hogy igazad legyen. Azt a fotot is amit emlitettel. Had lassuk kirol is van szo
2022. febr. 24. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!