Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok dugni az asszonnyal amiota visszavaltottunk gumira. Nagyon onzo vagyok?
Figyelt kérdés
Amiota megint fel kell oltozni,azota nincs kedvem ,nem jo, nem tetszk. nem is ertem hogy tudnak emberek gumiba. Az asszony meg nem akar bogyot szedni tobbet. Kulonbozo okokra hivatkozva, pl káros a szervezetnek. Mi a francot csinaljak?2022. febr. 24. 10:12
21/40 anonim válasza:
Ne szexelj vele. Nálunk 4 éve megy ez...a harmadik év háromnegyedenel már megszokod.
22/40 anonim válasza:
Hát ne dugd meg, majd megdugja más, akinek nincs baja a gumival.
23/40 A kérdező kommentje:
17#;19# Tovabbra is varok, mert mar nagyon erdekel hogy mire gondoltal.
2022. febr. 24. 11:38
24/40 anonim válasza:
Küldd hozzám, majd én megdugom, engem nem zavar a gumi.
25/40 A kérdező kommentje:
Furcsa,hogy latatlanba mindenkit bevalallnal...
2022. febr. 24. 11:43
27/40 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem alku tárgya.
2022. febr. 24. 11:58
28/40 anonim válasza:
Akkor csináljátok megszakításos módszerrel, + kúp, ha nagyon félősek vagytok. Esetleg neki spirál. De amúgy nem tudom mit kell hisztizni tényleg a gumin, egyre jobban becsülöm a saját férjem. Én mélyvénás trombózist kaptam a gyógyszertől, így soha többet semmilyen hormonális dolgot nem szedhetek. Viszont évekig kellett véralvadásgátlót, ami magzatkárosodást okoz. Akkor ragaszkodtam én is a gumihoz, nehogy véletlenül becsússzon a baba, és érdekes, hogy neki nem okozott gondot felhúzni, pedig ő sem szereti.
29/40 anonim válasza:
Hagyjátok már, ez csak egy helyi bolond.
30/40 A kérdező kommentje:
Nem neveznem magam bolondnak,de azert koszi.
2022. febr. 24. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!