Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha kapnátok egy férfit pár órára aki minden vágyatokat teljesíti mit próbálnátok ki vele amit normál kapcsolatban nem mernétek kérni a pasitoktól?Milyen kívánságaitok lennének? Kérdező:hohoho72 Mielőtt vki privátozna nektek a nevemben.
Nekem nem lenne semmi extrém vágyam csak hogy végre valahára legyen már egy hüvelyi orgazmusom.
23l
1es
Fejben kell ezt helyrerakd, és lazulj el szex közben. Mert az nem reális elvárás, hogy egy nagyfarkú pasit dugj, aki egy órát bírja, úgy vettem észre, a legtöbb nőnek ez kene a hüvelyi orgazmushoz.
Ezt a pasit én magam választhatnám meg?
Mert két opció is eszembe jutott.
Az 1.
Egy néger csődör, aki teljesen alárendeltet, és a lehető legagrsszívabb módon tesz magáévá....
A 2.
Pedig egy irtó helyes fehér fiú, aki a nyelvével kényezteti az egész testem.
Nincs ilyen. Nem állítom hogy nem létezik ilyen, de kb 1000-ből egy ilyen nő lehet, aki hamarabb "meri" elmondani egy idegen pasinak a vágyát mint a saját párjának.
Ahogy 3-as is írta, ha valami nagyon hiányozna nekem a szexben akkor azt a pasimtól kérném. Ha meg nem akarja/tudja megadni, akkor vagy lemondok róla, vagy ha annyira alapvetően fontos, akkor nem ő lesz a párom. De nem fogok idegen pasihoz rohanni ilyenekért az tuti.
Fiktív helyzet, igen ritka lehet a világon az ilyen nő.
#6: ezt rosszul tudod. Nagyon sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra. Tök mindegy mekkora farokkal és meddig dugják.
Aki meg képes, ott nem a méret és az időtartam számít.
Nekem pl volt olyan hogy a nagyfarkú pasimmal kb 100-ból 1x volt hüvelyi orgazmusom, később egy másik pasival akinek jóval kisebb volt elsőre 5 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!