Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről, baráti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, baráti lehet a szándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megismerkedtem munkahelyen egy sráccal, nagyon jófejnek tűnik és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Már ebédeltünk együtt többször a cégnél, most viszont azt mondta mi lenne ha elmennék hozzà vacsizni, ő főzne.

Én mondtam hogy rendben, de most kezdtem el így gondolkodni hogy vajon akarhat e mást is.

Barátnője van, ő külföldön van most két hétig de ahogy beszélt róla az jött le hogy szereti. Nekem eléggé tetszik a srác, de mivel tudom hogy barátnője van, így nem hajtanék rá azért, mint barát is elvagyok vele, viszont most elgondolkodtam ezen a vacsin 😅

Szerintetek mennyi esély van rá hogy egy teljesen baráti vacsiról lenne szó? Próbálok férfi fejjel gondolkodni de nehezen megy. Meg azért így hogy barátnője van csak nem hívna fel random a lakására ilyen ürüggyel, nem?

Arról is beszélt hogy milyen nehéz normális lány haverokat szerezni és örül hogy velem sok a közös téma.

Lehet túlgondolom ezt, ezért vagyok kiváncsi a véleményekre 😁 holnap lenne a vacsi egyébként 🤣

Köszi a válaszokat előre is!:)

2022. febr. 22. 22:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg hobbiszakács.😆
2022. febr. 24. 09:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Lófaşz megvolt a fenekedben? 🙂
2022. febr. 24. 09:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Ezesetben közöld vele előtte, hogy te nem szeretnél sem egyejszakast, sem barátság extrákkal, sem kapcsolatot, sem titkos kapcsolatot, sem szex kapcsolatot, sem dugopajtit, sem perverz pajtit, sem orális pajtit, sem bdsm pajtit, sem ecetes szagú harisnyas női lábakra izgulo pajtit. Viccet felreteve közöld vele, hogy aztán ne legyen félreértés belőle.
2022. febr. 24. 10:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Na látod, akkor akár még a műköröm is érdekelheti, meg Barbi is.
2022. febr. 25. 07:09
 25/25 A kérdező kommentje:
Azért az neem🤭🤣
2022. febr. 25. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!