Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről, baráti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, baráti lehet a szándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megismerkedtem munkahelyen egy sráccal, nagyon jófejnek tűnik és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Már ebédeltünk együtt többször a cégnél, most viszont azt mondta mi lenne ha elmennék hozzà vacsizni, ő főzne.

Én mondtam hogy rendben, de most kezdtem el így gondolkodni hogy vajon akarhat e mást is.

Barátnője van, ő külföldön van most két hétig de ahogy beszélt róla az jött le hogy szereti. Nekem eléggé tetszik a srác, de mivel tudom hogy barátnője van, így nem hajtanék rá azért, mint barát is elvagyok vele, viszont most elgondolkodtam ezen a vacsin 😅

Szerintetek mennyi esély van rá hogy egy teljesen baráti vacsiról lenne szó? Próbálok férfi fejjel gondolkodni de nehezen megy. Meg azért így hogy barátnője van csak nem hívna fel random a lakására ilyen ürüggyel, nem?

Arról is beszélt hogy milyen nehéz normális lány haverokat szerezni és örül hogy velem sok a közös téma.

Lehet túlgondolom ezt, ezért vagyok kiváncsi a véleményekre 😁 holnap lenne a vacsi egyébként 🤣

Köszi a válaszokat előre is!:)

2022. febr. 22. 22:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na talán pont ezért nem ismerem a férfiakat. Próbálom kerülni őket mert a többség pont olyan mint az itteni válaszolók 😀
2022. febr. 23. 01:08
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Engedd el, szegények frusztráltak

2022. febr. 23. 01:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Te miben reménykedsz jobban úgy őszintén? Nekem úgy tűnik inkább akarnád mint sem, csak visszatart hogy barátnője van és a fickó nem akarja "komolyan" csak szex alapon. Nem kell leírnod, elég ha magadnak bevallod. Döntsd el előre mit szeretnél és annak megfelelően cselekedj amikor ott lesz a pillanat.
2022. febr. 23. 01:36
 14/25 anonim ***** válasza:

Az utolsó jól mondja. Ha te nem akarsz bekavarni, sem dugni, akkor mit keresel ott?

Egyébként sosem hívtam kettesbe haver csajokat vacsorázni.

2022. febr. 23. 05:08
 15/25 StevenUp ***** válasza:

ma 01:08

Ebből látszik hogy valóban nem ismersz minket. Nem mindenki akar egyből megdugni sőt sok embernek ennél szentebb a magánélete. Itt arról volt szó hogy egyértelmű jeleket küldött és játszottad a naivát

2022. febr. 23. 05:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem frusztrált. Bírom, hogy ezen az oldalon csak az lenne a normális, aki sarokban ülve, összetett kezekkel fohászkodna a Teremtőhöz, hogy lyuk közelébe jusson. Olyan nem is írhat itt aki nem loser, meg frusztrált. Mintha ilyen kötelesség lenne, hogy nehogy jól érezd magad és esetleg tapasztalatból írj kommentet. Én segítő szándékkal írtam. Ki leszel kormolva. Szerinted egy férfi miért hív vacsizni? Bogy elsírd neki a napi fáj a hajam bajodat? Arra ott vannak a barátnőid, meg anyud, tesód. Szexet akar. Vajon miért pont akkor hív, amikor nincs ott a nője? Próbáld meg összerwkni a képet és ne egy tapasztalt férfit ekézz itt személyemben, hogy milyen vagyok, mert szókimondóan írtam. Mintha te nem baszni akarnál. 🙂
2022. febr. 23. 08:57
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Esztek meg dugtok egy jót, mi olyan hihetetlen ebbe a mai világba, ahol a kábítószer fogyasztás és a meleg házasság is engedélyezett 🙆🏻‍♂️
2022. febr. 23. 10:53
 18/25 A kérdező kommentje:

Nyilván bennem is megfogalmazódott egy két kétely, ezért is született meg maga a kérdés. És igen, lehet hogy naiv voltam/vagyok de én pl teljesen jól ellennék vele haveri szinten is, kevés olyan barátom van akivel így el lehet beszélgetni. Ezért is gondoltam hogy miért ne lehetne, hogy pl ő is ezt szeretné.

Az őszinte véleménnyel semmi bajom, az bicskanyitogató számomra kicsit amikor valaki képtelen megfogalmazni egy építő jellegű kritikát is személyeskedés nélkül (akinek nem inge..). De igaz, ez egy szabad oldal, szabad a vélemény nyilvánítás is.

Na de köszi a válaszokat mindenesetre.

2022. febr. 23. 16:40
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Rossz a kódolásod, sajnos ebből születnek a "megerőszakoltak" esetek. Amint elfogadod a vacsit, az a srác készpénznek veszi, hogy dugni akarsz, átmész, felbsz egy zacskós levest, vagy rendel egy pizzát, utána nyomulna, de te visszautasitod, ekkor elkezd agyalni, hogy mi a fsz? De elfogadta, feljott hozzám, most mégis kereti magát? Tovább próbálkozik, tovább ellenkezel, jön benne a csak azért is, BUMM 1-2 pofon, 1-2 állas, 1-2 gyomros...a földön is vagy magatehetetlenul, és megbsz. Közben agyalsz, hogy kellett ez nekem, vagy esetleg érdemesebb lett volna beiratkozni valami okj-s "ismerjük meg a férfit" tanfolyamra?

.....bszki, az életre nem az iskola készít fel, legyél már egy kicsit rafkosabb.

Jó, ez eléggé elborult, elbszott forgatókönyv, de életszerűvé is vállhat, nem ujkeletu a dolog.

De amúgy mekkora poén lenne, hogy szegény srác tényleg csak egy lány barátot szeretne magának, akivel elbeszelget, elhaverkodik, elhulyul....és tényleg főzne valami finomat, mi meg dugogepnek állítjuk be :DDDDDD

2022. febr. 23. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Jah, csóró. Kivan a nőjétől, mert éjjel nappal dugni kell és szeretne kicsit lazítani. De előtte azért szívesen sürög-forog a konyhában, mert hát hobbi szakács a lelkem. Te meg nem mész fel, hogy csacsogj a mű körmökről, ruhákról és Palvin Barbi instán kirakott képéről...... Szegény srác 😢😥
2022. febr. 24. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!