Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás szerintetek, ha kukkolom a barátnőm húgát fürdés közben?
Ha ésszel csinálod, nem kell hogy lebukj. Hétvégén mikor otthon a csajod nem kukkolsz. Ha csak napkozben csinálod, mikot ő dolgozik, akkor valoszinu, hogy buksz le és nem is lesz belole semmi. Ha valaki a furdoben bent van, 2 méterrol nem lát át a kulcslyukon kifelé, hogy valaki épp néz be rajta e vagy se.
Szépnek nem szép dolog, morálisan nézve, de hát nem is megcsalás :D valoszinu, én is meglesném. Sot, anno exem anyát én is meglestem párszor. Hívott szaunázni is magával, de nem mertem bevállalni, mert féltem, hogy nem tudnám jol kezelni a helyzetet és kicsuszna a kezembol a dolog. (a csajom utálta és rosszul volt a szaunában, úgy hogy csak az anyjával lettem volna).
Viszont azért a torolkozos bimbo leséssel ovatosan, nehogy a csajod kiszurja, hogy igen nézed. Még ha azzal ugy nincs is baja :D
Szerintem ennyi belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!