Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorodom a f@sztól, meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a f@sztól, meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Először azt hittem bi vagyok de nagyon undorodom tőle és ezen nem bírok változtatni.

2022. febr. 20. 07:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor ne írd magadról hogy leszbikus... Ugye tudod, hogy az más?
2022. febr. 20. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Nem írtam, hogy az vagyok. Visszakérdeztem, hogy ez lenne az egyik kommentelő szerint a betegség?

A Gyakorin meg van külön “Leszbikusság” kategória…

2022. febr. 20. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

#7 Nem beteg, csak okos.(kodó)

Azt hiszi, mivel látott már puncit is, és faszt is, most már mindent tud...

Ő a modern, felvilágosult, nyitott értelmiség, a heteroszexualitás pedig ördögtől való...

2022. febr. 20. 10:36
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

#13:

Soha nem állítottam negatívat a heteroszexualitásról. Ez csak a te fejedben létezik.

De örülnék, ha egy kommentemmel alá tudnád támasztani legalább, amit idesóhajtozol.

2022. febr. 20. 10:40
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Engem inkább az lep meg ebben a Metában, hogy néha nő, néha férfi. Na és ezt a biszexséggel nehéz lenne magyarázni.
2022. febr. 20. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván annyira nem érdekelsz, hogy visszakeressem mind a hárommillió hozzászólásod, de olvastam már tőled lekezelő írásokat olyanokról, akik nem ütötték meg a te mércédet(?)
2022. febr. 20. 10:49
 17/23 anonim ***** válasza:
21%

Miért lennék férfi? Honnan szülitek ezeket? Mert ha pontozni kell nőket, én is odaírok?

#16:

És ez hogy jön ahhoz, hogy lenézném a heteroszexualitást???

2022. febr. 20. 10:50
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Tipikus gyakoris bohóc. Többen is felismerünk, de azért is nyomod magad. Na nekem mindegy, ha ez minden szórakozásod.
2022. febr. 20. 11:07
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

És mi van benne, ha felismersz? Ki a f-sz vagy te? :D

Talán nem ezért van kinn a nevem, hogy felismerhető legyek? :DDD

2022. febr. 20. 11:20
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Nyílván nem szó szerint kell érteni, az "ördögtől valót" te bölcsek bölcse! Bár manapság, ha valaki nem áll be az lmbtqvwxyzzs szellemiség mögé, azt már az egyház is kiátkozza.
2022. febr. 20. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!