Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom attól ahogy reprezentálják sok helyen a melegeket?
Sok sorozatban, filmekben ők csak affektáló nyunyóka b*zik vagy travik. Ami még általánosításnak is rossz, mert az én meleg környezetemben sincs ilyen. Persze szórakoztatóak, de sok embernek már csak ezek jutnak eszébe a gay szó hallatán. A nagy penzrablas, meg A fiúk a klubból sorozatban találtam hozzám hasonló chill melegeket. Noey Denzel influencer is tökéletes mintakép.
Szerintem több olyan content kell ahol macsó férfiak akik melegek, hogy javítsunk az arányokon.
24F (meleg)
Ezeket a filmeket és sorozatokat valószínűleg hetero producerek vagy rendezők készítik, ráadásul mint fikció a heterokat is egy séma szerint mutatják be, pl a romantikus vígjátékok, nagy ölelnivaló bugyuta mackók, vagy bőrkabátos motoros dohányszagú kanok, holott a heterok is 1000 félék.
Szóval nemcsak a melegeket sztereotipizálják, hanem mindenki mást is.
Az én környezetemben konkrétan nincs is affektáló meleg, sőt, amióta gyakrabban járok meleg helyekre, az elmúlt 5-6 évben egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyi olyan sráccal találkoztam akik azok a tipikus bu@ik voltak.
A döntő többsége a melegeknek és a biszexeknek teljesen átlagos, sőt, inkább férfisabb jelenségek mint amilyennek a köztudat képzeli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!