Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én undorodom attól ahogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én undorodom attól ahogy reprezentálják sok helyen a melegeket?

Figyelt kérdés

Sok sorozatban, filmekben ők csak affektáló nyunyóka b*zik vagy travik. Ami még általánosításnak is rossz, mert az én meleg környezetemben sincs ilyen. Persze szórakoztatóak, de sok embernek már csak ezek jutnak eszébe a gay szó hallatán. A nagy penzrablas, meg A fiúk a klubból sorozatban találtam hozzám hasonló chill melegeket. Noey Denzel influencer is tökéletes mintakép.

Szerintem több olyan content kell ahol macsó férfiak akik melegek, hogy javítsunk az arányokon.

24F (meleg)

2021. jún. 13. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a filmeket és sorozatokat valószínűleg hetero producerek vagy rendezők készítik, ráadásul mint fikció a heterokat is egy séma szerint mutatják be, pl a romantikus vígjátékok, nagy ölelnivaló bugyuta mackók, vagy bőrkabátos motoros dohányszagú kanok, holott a heterok is 1000 félék.

Szóval nemcsak a melegeket sztereotipizálják, hanem mindenki mást is.

Az én környezetemben konkrétan nincs is affektáló meleg, sőt, amióta gyakrabban járok meleg helyekre, az elmúlt 5-6 évben egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyi olyan sráccal találkoztam akik azok a tipikus bu@ik voltak.

A döntő többsége a melegeknek és a biszexeknek teljesen átlagos, sőt, inkább férfisabb jelenségek mint amilyennek a köztudat képzeli őket.

2021. jún. 13. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Èn is. Szerintem az benne a legrosszabb, hogy annyira sztereotípikusan ès egysíkúan ábrázolják, aztán nyilván mindenki ezzel azonosítja őket. A pènzrablásban èn is bírtam Helsinkit, Palermot kevèsbè, de legalább beszólt annak a r*banc Tokyonak.:D Mondjuk azt akartam, hogy meghaljanak, de nem a melegsègük miatt, hanem mert a zsaruknak szurkoltam (20/L/ heteró)
2021. jún. 13. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Van benne valami, de szerintem inkább hálásnak kéne lennünk azért hogy legalább valamilyen melegek vannak filmekben és sorozatokban. Amúgy meg szerintem ez azért van mert ez csak a kezdete annak hogy melegek vannak sorozatokban/filmekben minél több ilyen lesz annál hamarabb lesznek színesebbek ezek a karakterek.
2021. jún. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!