Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura dolog/hülyeség megköszönni, ha valaki kielégít orálisan? Csinált már itt ilyet bárki rajtam kívül?
Értem, hogy nem gyártottunk belőle kulturális normát, de ettől még szerintem semmi nem indokolja, hogy máshogy tekintsünk rá, mint (ahogy már mondtam) az ajándékozásra. Mármint ha azt sem köszönitek meg, amikor odanyújtják nektek, mert úgy vagytok vele, hogy az "teátrális" lenne, és bőven elégséges, ha ti is adtok ajándékot, akkor azt mondom, hogy világos és következetes a gondolatmenet. De ha nem így van, hanem éppen úgy köszöngetitek az ajándékot, mint az emberek túlnyomó többsége, akkor abszolút nem indokolt a gúnyos röhögő emoji.
Mindenesetre érdekes, hogy a szavazás szerint ezt inkább a férfiak csinálják.
szinte mindig megkoszonom hogy rngrm,velem cumiztatta ki a kukijat es a boseges spermat!
erzsi
Én kicsit elviccelve köszöntem meg páromnak, amikor kielégített, mert kicsit kangörcsöm volt, és látta rajtam, de éppen piros napok voltak, és az elején voltunk. Én simán tudomásul vettem volna hogy most így akkor nem, aztán ő nem hagyta annyiban. Tök jól esett és kicsúszott. Nevettünk.
Viszont alapvetően ez nem kérem köszönöm dolog, és én úgy gondolom a viszonzás illendő ilyenkor. Illetve, habár önzetlenül cselekszik, még lehetsz hálás is, de valahogy oda nem illő szerintem a köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!