Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segitenétek egy picit az...

Segitenétek egy picit az elindulásban? Van pár dolog, ami nem tiszta, megköszönném.20N

Figyelt kérdés

Már több éve bennem van, hogy változtatnom kellene. Azthiszem mondhatom, hogy a genetikám miatt teljesen vékony vagyok és nem tudok hizni(apukám volt ilyen, rengeteget evett,nádszál vékony volt(

175cm/56kg vagyok. Nagyon minimális zsir van rajtam, kicsikék a melleim, talán a lábam nem túl vékony, de narancsbőrös rendesen, a hasam hozzám képest kiálló, nagy, a vállaim csont és bőr. Szóval elég sz-rul nézek ki :(

Eldöntöttem, hogy amint befejezem a vizsgáim, egy hónap múlva mostmár komolyan elkezdek edzeni. Viszont nem értek néhány dolgot... mindenhol azt láttam/olvastam, hogy először diétáznak majd utána kezdenek el testtömegnövelni, tehát hogy ne maradjon rajtuk zsir. Viszont ha én ebből is fogynék, hát csontváz lennék. Ugyebár a melleim is kicsik, ebből sem szeretnék "veszteni" legtöbb testépitő nőnek alig van melle, mert ugyebár zsirszövetől áll. Lehetséges-e az, hogy megmaradjon minden igy ahogy van, csak ezen felül picit ' hizzak' nagyobb fenekem és ne csontváz felsőtestem legyen?

Biztosan hülyén fogalmaztam, de remélem értitek a lényeget!:)) tehát nem szeretnék sehonnan lefogyni,se mellből, se lábból, csak nőiesebbet, 'ducibbat' akarok. Ja, és ha rám alig rakódik, akkor edzés és megfelelő fehérjebevitel mellett ehetek arkármit?

Előre is köszönöm annak, aki válaszol :)

2018. jan. 10. 12:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

A példa kedvéért: Nem ilyen vékonyságot akarok: [link]

hanem valami hasonlót: [link]

Az én vékony testalkatommal lehetséges-e?

2018. jan. 10. 12:38
 2/15 anonim ***** válasza:

A narancsbőr és a kiálló has eléggé annak a jele, hogy zsíros vagy megfelelő mennyiségű izom nélkül. An

Kezdj el egy moderált tömegnövelést és alakulni fog viszont azt majd nem nagyon tudod megoldani hogy csak bizonyos helyekről tüntesd el a zsírt, ez genetika hogy kinél hova rakódik le és honnan megy le először.

2018. jan. 10. 12:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Segítene, ha magadról mutatnál fényképet. 175 centivel és 56 kilóval nehéz elképzelni, hogy a tested bármely részén felesleg lenne. A jó hír, hogy izmot lényegében minden ember tud növelni, a másik jó hír, hogy az edzéssel meg tudod választani, mely izomcsoporto(ka)t akarod fejleszteni. A rossz hír, hogy az izomépítés, különösen nők esetében nem gyors folyamat, habár egy év alatt már látványos lehet az eredmény. Kellene egy étrendet készítened, és természetesen egy edzéstervet is. Gyarapodáshoz olyan 2200 kalóriát javasolnék neked naponta, és ezen belül 80-90 gramm fehérjét. Nőknek egy hónap alatt 1-1,5 kg gyarapodást javaslok. Ha több vagy kevesebb sikerül, kicsit módosítani kell az étrenden. Tudni kell, hogy a felszedett tömegnek csak egy része lesz izom, a másik része zsír. Ezt később, a szálkásítás során le tudod adni, ha akarod.
2018. jan. 10. 12:47
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Rakok mindjárt képet magamról .

Fogok még olvasni a témában, hogy mit hogy csináljak, csak félek az étrendem nem tudom majd kialakitani magamnak. Az a baj, jóideig külföldön tartózkodom és még nem érteném meg itteni nyelven pl egy edző javaslatait. Szerintem szálkásitani nem fogok, nem akarom, hogy különösebben kirajzolódjanak az izmaim, csupán én is egy formás, kerek fenekü nem csont és bőr nő akarok lenni.

2018. jan. 10. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Vannak a neten "tömegelő" étrendek, de nem biztos, hogy mindegyik jó. Ha betartod azt a kalóriát és fehérjét, amit javasoltam, nagyon már nem tudsz mellélőni. A fehérje nagy részét állati eredetű élelmiszerből (hús, túró, sajt, tojás, tej) vidd be, mert ezek teljes értékűek. Az első néhány hónapban az edzést sem tudod nagyon elrontani, mert a kezdők lényegében mindentől fejlődnek.
2018. jan. 10. 13:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!

Itt a kép...(tudom, borzasztóan formátlan vagyok és rossz a tartásom, nyúlánk, szerintem rosszabb, mintha kövér lennék) A második képen nem húztam be a hasam, pihenő helyzetben vagyok, igy néz ki ha nem társaságban vagyok és nem húzom be.

[link] :S

2018. jan. 10. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj az alakoddal, sőt, kifejezetten vonzó. Persze az életkorod sokat segít az összképen. A második kép előnytelen volta inkább a tartásodból adódik. Ha összegörnyedsz, púposnak és pocakosnak tűnsz, ha viszont kihúzod magad, modellé válsz. Ezzel sokan vannak így, törekedj az egyenes tartásra!
2018. jan. 10. 13:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm! :D Furcsa,de jól esik azt hallani, hogy vonzó :)) Pedig épp az a fajta vagyok, akin 'nincs mit fogni' szokták mondani.

De remélem sikerül elérnem, amit szeretnék.

2018. jan. 10. 13:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Nabzdmeg... Ide csak egykis izom kell és állati.
2018. jan. 10. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Egy ügyes férfi mindig talál fogást. :-) De ez a téma már egy másik kategória való.
2018. jan. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!