Vásaroltunk egy új suzuki vitarát. A szervízben említették, hogy okostelefon navigációját is felismeri, ami nekem nem jött össze (iphone 4). Ha valaki ért hozzá, vagy találkozott a problémával megköszönném ha írna róla hogy is működik a dolog?
Nem ertem: uj autot veszel, sokmillioert, es a gyk-n kell megkerdezned, hogy hogy hozd ossze a navigaciot?
Mire van az autoszalon, az elado, a szerviz, nem arra, hogy azert a rakat penzert effektive a s**gedet is fenyesre nyaljak? De komolyan, dolgozzanak mar meg a penzukert...
Valami nagyon nem stimmel, hogy itt kérdezed...menj vissza a szalonba(ne a szervizbe) és állíttasd be...ha nem tudják megoldani, akkor kérj ötvenezer árengedményt hamis reklám miatt(vagy többet)
ott ne hagyd az autód, mert abból kiderül, hogy fingjuksincs a témával kapcsolatban...
Köszönöm, hogy ilyen segítő készek vagytok.
Az autót édes apám vásarolta, természetesen felvilágosították mindenről a suzuki szalonban, össze is applikálták a telefontjával -de csak bluetooth-on keresztül- , illetve ahogy írtam említették a navi. valamely használati lehetőségét is (pl. telefon adatkábellal). Arra viszont nekem kellet rájönni, hogy nem minden telefonnal kompatibilis, ha adat kábelal szeretnénk össze kötni. Valószínüleg az újabb telefonoknak gyorsabb az adat átviteli kapacitása, mindt egy 5 évvel ezelőtti applephone4-nek, a heverom iphone 6-osával tökéletesen működött a lebutított mirror link és a térkép, vagy csak kompatibilitás kérdése.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!