HTC telefonoknál a Beats Audio az szoftveres vagy hardveres dolog?
már nem azért, de egy ilyen jött-ment cég, mint a beats audio, ami lássuk be agymosáson alapul, mégis HOGYAN ÉS MIKOR fejlesztette ki a hangchipjeit? Csak mert alig van pár éve a piacon én nem hiszem, hogy csak ugy a semmiből utolérte volna azokat a cégeket, akik évtizedek óta azzal foglalkoznak, hogy jó hangchipeket csináljanak.
Mert engem öszintén szólva nem hat meg a beats egy cseppet sem. Sőt, az az igazság, hogy a hangminőségre nagoyn vakok az emberek. Ha a beats fejhallgató ugy nézne ki, mint a puritán AKG-k, akkor tuti nem lenne ekkora agymosott piaca, mert hiába szól jól, de nem lehet vele villogni.
AKG vagy Sennheiser (az ilyen 50+ ezer forintos modellekre gondolok) replikával még nem láttam embert járkálni, de beats hamisítványból bőven akad.
Ugyhogy a hangminőséget meg a beatset összefüggésbe hozni kb olyan mint az izléstelen giccset művészetileg értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!