Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért finnyáskodik sok lány a sperma miatt?
Figyelt kérdés
A világ legtermészetesebb és legtisztább nedve2022. febr. 18. 14:15
11/28 anonim válasza:
Sok a prűd csaj a magyarok között
12/28 anonim válasza:
"A világ legtermészetesebb és legtisztább nedve" Mi van? Már nem a tele vitaminnal + éltetö fehérjékkel, táplálja, megfiatalitja a bört, elmulaszja a pattanásokat a szöveg? Rájöttél, hogy ezt a legbutább lánnal sem lehet elhitetni már?
13/28 anonim válasza:
Nekem sem a kedvencem, bár szex közben képes vagyok olyan dolgokra is, amit nem izgatott állapotban nem tennék meg.
A kérdêsedre a válasz: mert undorító, sűrű az állaga, ragacsos, fullasztó. És sokaknál pocsék az íze, mivel minden kiválasztódik oda is. A dohányosoké kiváltkêpp keserű.
14/28 anonim válasza:
Kérdező azért mert a nők általánosítanak mint ahogy a #13-as is.. Látott egyszer kétszer ilyet és azóta azt hiszi mind ugyan olyan... Lehet ti pont személyesen is ismeritek egymást 😂 😂 a másik ok lehet a leány nem általánosít akkor csak szimplán igénytelen vagy
15/28 anonim válasza:
14-esnek, ez nem szimpla általánosítás, hanem tapasztalat. Elég sok farokkal volt már dolgom, nem 20 êves vagyok már. Persze vannak különbségek, egyik kicsit hígabb, másik sűrűbb, ragacsosabb, másabb az íze kicsit, kevesebb, vagy több, de akkor is hasonlók. Számomra egyik sem kimondottan vonzó.
16/28 anonim válasza:
Te talán a szereted a szádba venni?
17/28 anonim válasza:
Azért, mert olyan mint egy undi genny. Nem is a gyomorba találta fel azt a természet
19/28 anonim válasza:
Se az állaga, se az íze nem jön be
Nem nyelem le
Biztos van, akinek ízlik
Meg kell találni a megfelelő partnert mindenkinek
Ki-mit tud elfogadni
20/28 anonim válasza:
Pedig a legjobb az mikor egy jó kis milf úgy elintéz többször is, hogy utána az fbi jöhet uv lámpával....nem találna semmit. Nem kell finnyáskodni, másik oldalon is van "cucc". Ha meg izgalomba van, az folyamatosan jön. Nem értem mit gondolnak itt egyesek. Fúj így/fúj úgy mintha ők aztán totál szárazak maradnának végig. Akkor ő se várjon semmit orálisan. Vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!